“Що пісня, що прикид”: Надю Дорофєєву присоромили через нову пісню та образ зайця на відео

Надя Дорофєєва активно займається створенням нової музики та пошуком оригінального звучання, але новий образ співачки обурив користувачів Мережі.

Відома українська співачка Надя Дорофєєва зовсім нещодавно анонсувала вихід своєї нової пісні “На самоті”. Зараз дівчина активно просуває уривок зі своєї пісні у соціальних мережах танцюючи під неї на відео, щоб прихильники повторювали танець і підтримували так званий “тренд”, але одне з останніх відео співачки не дуже сподобалося користувачам Мережі.

Надя Дорофєєва зʼявилася у шапці зайчика, де вона знову ж таки танцює під власну пісню, приспівуючи в кадрі. Надя радісно повідомила, що прихильники вже зняли півтори тисячі відео під її пісню і вона за це дуже вдячна, але замість приємних коментарів та підтримки Надя отримала порцію негативу.

Обуреним користувачам в Мережі не сподобалося те, що пісні Дорофєєвої стали схожі одна на одну і вона починає втрачати свою індивідуальність. Також образ зайчика, на їхню думку, дуже дитячий і зовсім не пасує вже дорослій співачці. Мовляв, раніше її тексти мали якийсь сенс, а тепер це стало просто звичайним набором слів.

Надю Дорофєєву присоромили за дитячий образ зайця в Мережі
Надю Дорофєєву присоромили за дитячий образ зайця в Мережі
  • “Таке враження, що останні пʼять пісень написано одним скриптом, наче звичайними дешевими фразами намагаються зачепити. Коли натхнення покидає артиста – це дуже сумно”,
  • “Раніше були такі пісні з сенсом та душею! Вибачте, але зараз це взагалі ні про що, ще й образ кролика – не зайшло”,
  • “Ну таке собі. Що пісня, що прикид…”, – пишуть користувачі Мережі.

Надя Дорофєєва на критику у свій бік ніяк не реагує. Цю пісню вона написала спільно зі своїм коханим Мішею Кацуріним та за підтримки зіркового продюсера Івана Клименка. Більшість прихильників Наді задоволені її новою піснею.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини