Влаштував майстерклас для дітей: Дмитро Монатік показав, як проводить час з родиною між концертами

Дмитро Монтік дуже любить активний відпочинок і намагається привити любов до спорту своїм дітям. Нещодавно артист разом зі своїми синами розважалися в скейтпарку.

Дмитро Монатік – не лише відомий український артист, але й чудовий сімʼянин та батько двох прекрасних синів. Не дивлячись на свій щільний графік, постійні благодійні концерти, зйомки та велике навантаження, він знаходить час для своїх рідних дітей. Днями дружина артиста показала, як вони з дітьми розважаються у скейтпарку. Ірина каже, що діти дуже люблять рухливий відпочинок і для них це було справжньою насолодою.

В Києві на ВДНГ розташований скейтпарк, куди може прийти будь-хто, хто має відповідне спорядження для спортивних розваг. Дружина Монатіка наголошує, що вхід до парку абсолютно безкоштовний, тому це задоволення доступне для всіх. Сини Дмитра обрали для себе катання саме на скейтах. В рамках безпеки хлопці одягли наколінники, налокітники та спеціальні захисні шоломи.

“Все куди краще, ніж з гаджетами в руках. Ще й така осінь в Києві”, – каже зіркова дружина.

Дмитро Монатік показав, як проводить час зі своїми дітьми
Дмитро Монатік показав, як проводить час зі своїми дітьми

На першому відео можна побачити, як Дмитро підтримує свого молодшого сина під час навчання їзди на скейті. Чоловік переконує малечу, що у нього точно все вийде і не варто боятися ставати обома ногами на скейтборд. Спочатку, артист трішки підтримує сина за руку, а потім відпускає його, щоб він самостійно зміг проїхатися з маленької гірки. Старший син краще вміє тримати рівновагу на скейті, але це лише справа практики. Перший досвід катання був досить вдалим, тому сини Монатіка обовʼязково повернуться туди ще раз.

“Ноги ширше, трішки на хвіст. Давай, молодець! Він сам поїхав!”, – коментує артист вміння свого старшого сина.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини