Віталій Козловський підтвердив, що Ігор Кондратюк забирає його зарплату: “1 мільйон гривень я сплатив”

Рівно тиждень тому у мережу потрапила інформація від продюсера Вадима Лисиці про те, що Ігор Кондратюк начебто забирає частину зарплатні військового Козловського. Сьогодні Віталій дав свій коментар.

Життя зі своїми нюансами і складнощами завжди виражає нас своєю непередбачуваністю. Однак історія Віталія Козловського, відомого українського співака, стає особливо цікавою, коли на своєму творчому шляху він зіткнувся зі складними правовими питаннями, пов’язаними зі своїм екс-продюсером Ігорем Кондратюком. Артист вперше прокоментував новину про забирання частини його зарплати військового.

Започаткуємо із короткого огляду подій. Співак давно має суперечки з екс-продюсером, який свого часу працював з селебріті і допоміг досягти успіху на музичній сцені. Згодом співпрацю було розірвано і почався довгий процес тяжб. У 2023 році Віталій прийняв важливе рішення – полишити сцену  та призватися до Збройних Сил України.

Нещодавно з’явилася інформація про те, що Ігор Кондратюк збирає частину грошей, які Віталій Козловський отримує як зарплату за службу на передовій. Ця інформація викликала багато обговорень та питань щодо справедливості такого стягнення.

Ігор Кондратюк може забирати частину зарплати Козловського, який у ЗСУ

Зараз Віталій Козловський вирішив уперше прокоментувати цю версію та поділитися своєю думкою. Співак підтвердив, що судові процедури та виконавчі провадження з Ігорем Кондратюком тривають вже понад 10 років. Важливо зауважити, що ці суди не виникли через порушення якогось контракту між артистом і його продюсером. Козловський стверджує, що він пішов від Кондратюка, не бувши винним у втратах грошей або невиконанні умов контракту. За його словами, борги виникли вже після розриву співпраці.

“Вже 1 мільйон гривень я сплатив. Потім полетіли нові позови. Зараз маю сплатити ще 2 мільйони”, — коментує зірка.

Один із основних аспектів ситуації виникає в тому, що військова частина, в якій служить артист, відраховує від його грошового забезпечення (зарплати) певний відсоток на погашення виконавчих проваджень. Це означає, що частина коштів, яку співак отримує за службу на фронті, використовує для погашення боргів перед Ігорем Кондратюком і виплати штрафів до державного бюджету.

Віталій Козловський звернувся до екс-продюсера з листом, у якому просив призупинити стягнення грошей на час його проходження військової служби. Проте відповідь яку він отримав, розчарувала його. Кондратюк відмовився від призупинення стягнення та повідомив, що перебування на службі не є достатньою причиною для того, щоб не стягувати кошти.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини