“Сьогодні ніяких підсумків”: 37-річна Христина Горняк показала, як провела свій день народження

Колишня дружина Володимира Остапчука Христина Горняк зовсім нещодавно ділилась планами на свої іменини, а тепер зірка розповіла, як саме вона провела цей щасливий день.

Ще 10 жовтня Христина Горняк відсвяткувала свій 37-й день народження. Зіркова колишня Володимира Остапчука поділилася подробицями зі свого святкування у соціальних Мережах. Редакція сайту Добрі новини зʼясувала, чи провела Христина день так, як розповідала раніше у соціальних мережах.

Горняк заінтригувала прихильників тим, що проведе вечір у компанії своїх 13-ти подружок, які прилетять та приїдуть до неї з різних куточків світу. У привітальному пості до самої себе Христина показалася у звабливій сукні рожевого кольору, стильних окулярах та з невеличким тортиком в руках. Блогерка подякувала своїм рідним за підтримку та віру в неї.

“Привіт, мої щасливі 37! Сьогодні ніяких підсумків, лише слова вдячності! Дякую своїм батькам за життя, Богу – за всі моменти і уроки, а собі дякую за те, що я саме така, яка я є: відкрита, добра та щира до людей та свого життя”, – пише Христина Горняк.

Христина Горняк показала, як провела свій день народження
Христина Горняк показала, як провела свій день народження

Після цього у сторіс дівчина показала, як почався ранок справжньої іменинниці. На фотографії зірка показала кулер з льодом, в якому охолоджувалася пляшечка ігристого. На наступних кадрах Христина вже зі своїми подружками починає святкувати власний день народження. Дівчині подарували багато квітів, зробили купу подарунків і присвятили цей день саме їй. Христина була на 7-му небі від щастя і ледь не в кожній сторіс дякувала всім присутнім за організацію такого свята для неї.

“Це був неймовірний день та вечір! Дякую всім, хто був у Відні або в телефоні зі мною. Я дуже ціную тих, хто поряд”, – писала Горняк.

Христина Горняк показала, як провела свій день народження
Христина Горняк показала, як провела свій день народження

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини