Тимур Мірошниченко показав нове фото свого названого сина: став справжнім улюбленцем родини

Тимур та Інна Мірошниченки зовсім нещодавно стали батьками ще однієї дитини, яку вони усиновили з дитячого будинку. У новій родині маленький хлопчик став значно щасливішим.

Весь складний шлях усиновлення маленького хлопчика на імʼя Марсель Тимур та Інна Мірошниченко не боялися показувати в Мережі. Подружжя дуже настільки сильно хотіли усиновити дитину, що не здавалися перед жодними труднощами. Як би там що не було, але їм це вдалося зробити і тепер вони виховують свого названого сина у любові та повному взаєморозумінні.

Коли Інна та Тимур забрали хлопчика до себе, він почав вивчати життя по-новому: вперше спробував морозиво, налагодив своє харчування, почав отримувати увагу від людей, які його люблять. Ба більше, братик та сестричка були дуже раді бачити маленького Марселя у своїй родині. Інна зізналася, що донька серйозно поставился до того, що у неї зʼявиться маленький братик і це їй дуже сподобалося.

Тимур Мірошниченко показав, як змінився його син
Тимур Мірошниченко показав, як змінився його син

Судячи з соціальних мереж телеведучого та його дружини, хлопчик став значно щасливішим, ніж був до усиновлення. Відповідне фото Тимур опублікував на своїй сторінці в Інстаграмі. На першому фото маленький переляканий однорічний хлопчик, який не отримує достатньо уваги від рідних, який не зовсім не знає про любов та ласку, а на другому фото – задоволений та повноцінний член великої родини Мірошниченків.

В сина подружжя навіть змінився колір шкіри – малюк став румʼяним, зникли мішки під очима і не сходить посмішка з обличчя. Видно, що Тимур та Інна – відповідальні батьки і намагаються зробити все, щоб маленький Марсель забув про своє життя у дитячому будинку. Зараз хлопчик купається в центрі уваги і можна сміливо сказати, що він є улюбленцем зіркової родини.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини