Роман Сасанчин показав розкішну квартиру, яку виграв ще на Голосі Країни: “Плануємо великий ремонт”

Український співак Роман Сасанчин, відомий своєю перемогою на талант-шоу "Голос.Діти" і "Голос країни", вирішив поділитися зі своїми прихильниками не тільки своєю музикою, але й особистим життям.

Український співак і переможець популярних музичних шоу “Голос.Діти” і “Голос країни”, Роман Сасанчин, для програми ЖВЛ поділився деталями свого нового житла з дорослого “Голосу”. Артист також розкрив, як заробив кошти на ремонт квартири та як він планує розвивати свою музичну кар’єру.

Квартира Романа Сасанчина розташована в передмісті Києва і була виграна ним після участі на “Голосі країни”. Хоча ремонт ще не завершено, співак вже облаштував спальню для своєї дружини та доньки.

Проте цікавий момент полягає в тому, як Роман заробив кошти на цей ремонт. Відомий виконавець заявив, що не використовував свій вокальний талант для цього, а натомість заробив гроші працюючи в інтернет-магазині на складі. Важливою для нього є незалежність та можливість самостійно забезпечити свою сім’ю.

Я
Як виглядає житло переможця Голосу країни Романа Сасанчина 

Роман також розповів про свої стосунки з дружиною Іванною, і признав, що в їх подружньому житті були кризові моменти, коли навіть думали про розлучення. Він зазначив, що певні конфлікти роздули у громадських мережах, і це було недоречним.

РО
Роман Сасанчин показав свою квартиру вперше 

На запитання про війну на сході України, Роман Сасанчин розповів, що в даний момент планує допомагати нашим воїнам через благодійні концерти та збори коштів. Він хоче не лише розвивати свою музичну кар’єру, але й використовувати свій талант для підтримки захисників України.

Роман Сасанчин залишається однією з найяскравіших постатей в українській музичній індустрії, і його рішучість та талант роблять його справжньою зіркою.

Нагадаємо, що нещодавно Роман та його дружина зізналися, що хотіли б другу донечку.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини