Вперше в історії проєкту: жорсткі правила нового випробування крос-батлів “Голосу країни-13”

В неділю, 15 жовтня стартував новий етап випробувань на "Голосі країни-13". Цього разу все кардинально змінилося і замість звичних нокаутів учасники змагаються у крос-батлах.

Новий сезон “Голосу країни-13” кардинально відрізняється від своїх попередників. Цьогоріч проєкт проходить на території Польщі і учасники-українці з різних міст доброзичливої країни-сусіда приїхали, щоб показати свій талант. Минулого тижня закінчилася серія вокальних батлів, де учасники з однієї команди змагалися за одне з чотирьох місць.

Тепер стартували нові крос-батли, яких раніше на проєкті ще не було. Правила цього випробування суворіші і тренери неабияк понервували через це, оскільки, тепер долю учасників вирішували глядачі в залі. Редакція сайту Добрі новини зʼясувала всі деталі та умови проведення крос-батлів.

Ведучі проєкту Юрій Горбунов та Катерина Осадча розповіли, що керівництво проєкту активно читають коментарі прихильників проєкту і вирішили повністю змінити новий етап змагань за місце у суперфіналі. Першими це зробили у Штатах, а тепер настав час зробити це в Україні.

“Відтепер учасники змагатимуться між собою з учасниками інших команд”, – каже Катерина Осадча.

Ведучі Голосу країни розповіли про новий формат крос-батлів на шоу
Ведучі Голосу країни-13 розповіли про новий формат крос-батлів на шоу

Все відбувається наступним чином: тренер кидає виклик іншому тренеру і запрошує на сцену свого вокаліста. Інший тренер приймає виклик і повинен запросити такого вокаліста, який буде гідним супротивником співаку конкурента. Після цього учасники на сцені співають свої пісні, а переможця обирають глядачі у залі за допомогою застосунків у своїх телефонах. Хто перемагає – озвучують ведучі.

Наступним тренером у крос-батли вступає той тренер, якому кидали виклик, але він не може кинули виклик тому, хто щойно викликав його на поєдинок. Такий формат для тренерів був хоч і веселим, але дуже нервуючим.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини