Оля Полякова несподівано заявила, що хоче на “Євробачення-2024”: “У мене є крута пісня”

Відома українська співачка Оля Полякова здивувала всіх заявою про те, що хоче представляти Україну на конкурсі "Євробачення-2024". На думку артистки, в неї є всі шанси на перемогу.

Головний співочий конкурс “Євробачення” – це справжня можливість розповісти та свою країну про себе на весь світ. Все частіше на ці конкурси відправляють молодих артистів, які лише починають свій творчий шлях, але вже достатньо розкрили свій творчий потенціал для того, щоб гідно представити країну на головному пісенному конкурсі світу.

Оля Полякова стала справжньою зіркою в Україні і має своє слово та статус в українському шоу-бізнесі, але їй цього здається недостатньо. У своєму новому інтервʼю Дмитру Гордону зірка розповіла, що хотіла б поїхати на “Євробачення”, бо їй точно є що сказати. Також вона розповіла про те, що під час повномасштабного вторгнення почала співпрацювати з шведським продюсером, який є дуже талановитою людиною.

“Я дуже хотіла б потрапити на “Євробачення” як будь-який артист, якому є про що сказати. В мене є дуже класна пісня і це справжній єврохіт. Мені написав його шведський продюсер, який написав багато пісень для конкурсу іншим учасникам”, – розповідає Полякова.

Оля Полякова зізналася, що мріє про Євробачення
Оля Полякова зізналася, що мріє про Євробачення

Однак співачка не має можливості представляти Україну на “Євробаченні” через нові правила, які говорять про те, що артисти, які перебували в росії після 2014 року автоматично потрапляють до так званого “чорного списку” українського нацвідбору. Полякова вважає це несправедливим, оскільки такі правила зʼявилися після скандалу з MARUV.

“Я завжди підтримувала Україну, до початку 2015 року я більше ніколи не була в росії. Визнавала війну, казала, що Крим український. Мені здається, що це несправедливо”, – додає зірка.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини