“Звільнив його”: Ольга Мартиновська розповіла, як Володимир Ярославський вплинув на її розлучення

Про стосунки Ольги Мартиновської та Володимира Ярославського давно говорить вся Мережа. Днями зірка розповіла, чи був Володимир причиною її розлучення з колишнім чоловіком.

Ольга Мартиновська – справжня зірка проєкту “МастерШеф”, чудова кондитерка та видатна кулінариня. Зараз жінка продовжує бути однією з головних судей проєкту і підтримує тісне спілкування з Володимиром Ярославським. Про парочку часто говорять, що вони перебувають у серйозних стосунках. Як виявилося, Ольга та Володимир познайомилися ще під час її шлюбу з колишнім чоловіком Іваном. Редакція сайту Добрі новини зʼясувала, чи став Володимир однією з причин розлучення Ольги та її екс-коханого.

В новому інтервʼю Аліні Доротюк Ольга розповіла, що раніше ставилася до Володимира не дуже добре, але це він став причиною її розлучення з Іваном. Як виявилося, колишній Мартиновської працював в закладі Володимира і коли жінка була на 8 місяці вагітності, той звільнив її чоловіка.

“Ми з Вовчиком близько познайомилися, коли я прийшла на проєкт суддею, а до того Ваня працював у нього в ресторані і коли я була вагітна на 8 місяці, то Вова його звільнив. Для мене він був чортякою бездушною. Звільняє людину без роботи з вагітною дружиною в лютому місяці”, – розповідає Мартиновська.

Ольга Мартиновська з колишнім чоловіком Іваном
Ольга Мартиновська з колишнім чоловіком Іваном

Як виявилося потім, Ярославський звільнив її колишнього чоловіка за те, що той ображав офіціанток, коли вони просили його зробити капучино або будь-яку іншу каву. Надмірна агресія на роботі посприяла тому, що Володимир звільнив екс-коханого Мартиновської, але до самого розлучення від причетним ніяк не був.

Ольга Мартиновська розірвала свої стосунки з колишнім чоловіком через те, що вони виявилися дуже різними людьми. Жінка сподівалася, що це все можна буде змінити і підлаштувати під себе, але це виявилося марно.

“Момент після весілля: вагітність, я продовжила працювати і займатися роботою. Ваня працював в Ярославського в ресторані, нам стало комфортно жити і я мала сподівання, що я зараз народжу дитину і все буде круто. Коли народилася дитина, то все тільки почалося. З народженням дитини все пішло не так”, – розповіла кондитерка.

Також в чоловіка були напружені стосунки з мамою Мариновської. Він міг нагрубити їй, сказати неприємні речі і мама Ольги з цього приводу була дуже засмучена. Всі ці фактори зібралися до купи і пара вирішила розійтися.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини