Нове кохання – новий подих: Ольга Мартиновська щиро зізналася, чи знаходиться зараз у стосунках

Ольга Мартиновська, яка завжди була обережною щодо особистого життя, вирішила зробити невелике відкриття. У свіжому інтерв'ю для Аліни Доротюк вона розповіла про своє нове кохання.

Відома кулінар і суддя проекту “МастерШеф” Ольга Мартиновська, яка зазвичай дотримується приватності свого особистого життя, нещодавно поділилася в інтерв’ю деякими деталями щодо свого нового кохання. За словами Мартиновської, ця романтична історія розпочалася лише місяць тому та відрізняється від попередніх стосунків у її житті.

Мартиновська розповіла, що вона зустрілася з чоловіком, який також пов’язаний з ресторанним бізнесом. Для неї це особливий випадок, оскільки ці стосунки є першими, де і її кохають, і вона відчуває справжнє кохання назад. Вона додала, що зазвичай в стосунках завжди є той, хто кохає більше, але цього разу вона відчула взаємність.

Мартиновська підкреслила свою прагматичність і зазначила, що вона не розкочує губи і не втрачає своєї індивідуальності, оскільки в її житті є сім’я, дитина, графік і робота. Проте вона відзначила, що ця нова романтична історія принесла їй неймовірні почуття щастя та взаємної любові.

Крім того, Ольга Мартиновська розвіяла чутки про роман із Володимиром Ярославським, її колегою з “МастерШеф”. Вона заявила, що вони обидва уклали договір, в якому домовились, що сексуальні відносини не повинні впливати на їх дружбу. Мартиновська наголосила на важливості збереження дружби в складному світі та підкреслила, що її і Ярославського зв’язок цінується і бережеться. Також вона пожартувала:

“Та він нижче за мене ростом!”

Це інтерв’ю розкрило кілька цікавих деталей щодо особистого життя Ольги Мартиновської, яка завжди відзначалася обережністю у розкритті подробиць щодо своїх стосунків та особистих відносин.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини