Остап Ступка розповів, як студентка стала його четвертою дружиною: “Життя керує іншими законами”

Відомий український актор Остап Ступка розповів про свій шлюб зі студенткою. Знаменитість розповів, як все закрутилось так, що вона стала його четвертою дружиною

Остап Ступка народився вже популярним. Представник династії одних із найвідоміших в Україні акторів починав свою кар’єру багато років тому. За цей час знаменитість встиг не лише знятись у чималій кількості фільмів та “відіграти” купу вистав, але й влаштувати особисте життя. Нині Остап Ступка перебуває у четвертому шлюбі, а його обраницею стала Дарина – шанувальниця актора, яка була студенткою на момент початку стосунків із ним.

Ця історія є причиною, чому відомого актора часто критикують. Втім, зізнався він у новому інтерв’ю для Віктора Полторацького зізнався, що ніхто й ніколи насправді не може керувати власним життям. За словами Остапа Ступки, життя має свій плин, і люди не можуть перешкоджати тому, що та яким чином у ньому відбувається.

Остап Ступка та його дружина Дарина, яка була студенткою на момент початку стосунків
Остап Ступка та його дружина Дарина, яка була студенткою на момент початку стосунків

Ба більше, відверто зізнався знаменитість, коли він одружився вперше, то думав, що цей шлюб стане одним за все його життя. Остап Ступка пригадав, що тоді дивився на своїх батьків, які зіграли весілля у молодості та залишались поруч одне з одним до кінця, та мріяв, щоб у нього все склалось так само. Втім, додає актор, його доля підготувала для нього зовсім інший сценарій.

“Ніфіга. Життя керує взагалі іншими законами”, – зі сміхом прокоментував відомий український актор.

Остап Ступка розповів про стосунки зі студенткою Дариною, яка стала його дружиною
Остап Ступка розповів про стосунки зі студенткою Дариною, яка стала його дружиною

Знаменитість висловився і про те, чим планує займатись його четверта дружина Дарина. Остап Ступка розповів, що його кохана – творча натура, а тому своє життя планує пов’язати саме з такою професією. За словами артиста, Дарина має неабиякий хист до кінематографа, тому працювати хоче у сфері, в якій “крутиться” і її чоловік.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини