Зірка серіалу “Папік” Дар’я Петрожицька виходить заміж: хто обранець фаворитки Стаса Боклана

Дар'я Петрожицька виходить з клубу холостячок. Акторка розповіла, що отримала омріяну пропозицію руки та серця. Всі деталі дізнайтеся у матеріалі.

Відома українська акторка Дар’я Петрожицька, яка здобула популярність завдяки ролям у популярному серіалі “Папік”, поділилася захоплюючою новиною. Вона зізналася, що готується вийти заміж за свого бойфренда, який освідчився їй.

Варто відзначити, що зірка не прагнула зробити жодного розголосу щодо свого весілля та розкривати деталі романтичної пропозиції. Вона не схотіла опублікувати окремий пост на сторінці в Інстаграмі та уникнула масштабних інфоприводів чи хайпу навколо цієї події. Селебріті вважає, що говорити про це публічно не завжди є доцільним.

Дар'я Петрожицька зізналася, що за все платить її коханий
Дар’я Петрожицька показала коханого

Цікаво, що після серіалу “Папік” чимало ходило чуток про те, що Дар’я начебто має роман з головним героєм та партнером по знімальному майданчику, Стасом Бокланом. Втім, обидві зірки розвіяли ці плітки.

Що відомо про майбутнього чоловіка Дар’ї Петрожицької?

Майбутнього нареченого, який вирішив окільцювати зірку звати Олексієм. Подарував коханій обручку з діамантом. Про стосунки пари стало відомо у 2021-му році. Познайомилися на відпочинку в Єгипті і тоді хлопець ще не знав, що Петрожицька — українська селебріті. Була також інформація, що обранець живе та працює у Німеччині.

Дар’я Петрожицька з серіалу Папік виходить заміж: хто наречений

Попри те, що Дар’я бажає все ж таки не поширювати багато інформації про свою радісну подію, вона зробила виняток для Аліни Шаманської, яка має свій YouTube-канал і подкаст, і вирішила розповісти про це в її програмі. Ця новина радує її прихильників, які не можуть дочекатися деталей та відповідей на питання щодо майбутнього весілля та нового етапу в житті улюбленої акторки.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини