Актор “Будиночку на щастя” Назар Задніпровський припускає, що Кузнєцова повернулася до України неспроста

Зірка "Скаженого весілля", Назар Задніпровський, поділився своїми думками щодо колеги, акторки Каті Кузнецової, яка протягом тривалого часу жила та розвивалася у росії, але виїхала внаслідок війни.

Задніпровський відзначив, що батько Каті, Олег Кузнецов, не є ніким меншим, аніж легендарним гравцем київського “Динамо”, а нині – взагалі тренером юнацької збірної України.

Актор “Скаженого весілля” висловив свою впевненість, що Катя Кузнецова не виїхала з Росії лише через патріотичні переконання, але й через важливий сімейний момент. Згідно з його словами, обличчям українського футболу Олег Кузнецов, батько акторки, є легендарним гравцем та тренером, чий внесок у футбол України надзвичайно важливий.

Задніпровський також зауважив, що акторка Галина Безрук та сама Катя Кузнецова, дві талановиті українські актриси, отримали широке визнання в росії. Він підкреслив, що її рішення повернутися до України було доречним не лише з патріотичних міркувань, а й через важливі сімейні зв’язки.

К
Катерина Кузнєцова виїхала з початком війни в Україну: справжні причини 

Катерина поділилася в інтерв’ю, як її близьке оточення відреагувало на її рішення. Один з її друзів, великий шанувальник серіалу, в якому вона грала, сказав, ніби вона зрадила та розчарувала усіх. Але також зазначив, що скоріш це оточення підвело її, залишившись із своєю позицією.

Катя Кузнецова, відмовившись зніматися у другому сезоні популярного серіалу “Вампіри середньої смуги”, який набув великої популярності в росії, відзначила, що її рішення було важливим для неї особисто. Звісно, кар’єра має своє значення, але для неї важливіше залишатися вірною собі.

Батько Каті, Олег Кузнецов, заявив, що пишається своєю донькою. Він підкреслив, що важливо залишатися людиною в будь-яких обставинах та віддавати належну цінність сімейним зв’язкам.

Популярне

Подібні новини