“Холостяка” Михайла Заливака заскочили на сайті знайомств: Даша Квіткова про це нічого не знає

В Мережі зʼявилася інформація від блогера-пліткаря Богдана Беспалова про те, що екс-"Холостяк" Михайло Заливако шукає собі другу половинку на сайті знайомств.

Михайло Заливако став головним героєм проєкту “Холостяк-11” і тривалий час будував стосунки з переможницею Анною Богдан. Зовсім нещодавно пара оголосила про розлучення, але Михайло самотнім не залишився. Редакція сайту Добрі новини зʼясувала подробиці особистого життя чоловіка.

Тривалий час Заливака підозрювали у романтичних стосунках з Дашею Квітковою, яка також нещодавно розлучилася з іншим “Холостяком” Микитою Добриніним. Парочку бачили на романтичних прогулянках та в компанії один одного на гламурних заходах, а коли Квіткова потрапила в ДТП, то Заливако став саме тим чоловіком, який приїхав їй на допомогу.

Сама блогерка цю ситуацію ніяк не коментувала, але зараз про Михайла зʼявилася новенька інформація. Блогер Богдан Беспалов розповів, що одна з його підписниць випадково побачила анкету Михайла Заливака на одному з найпопулярніших ресурсів онлайн-знайомств Tinder. Судячи зі скріну його профілю, можна сміливо сказати, що це точно офіційна сторінка чоловіка.

Михайло Заливако засвітився на сайті знайомств
Михайло Заливако засвітився на сайті знайомств

Справа в тому, що Tinder просить користувачів зробити перевірку свого профілю, яку неможливо підробити. Саме тому на верифікованих акаунтах користувачі можуть побачити відповідну позначку, а якщо сторінка не є офіційною, то будь-хто побачить надпис про те, що профіль не є підтвердженим. У випадку з Михайлом його сторінка повністю верифікована, що свідчить про те, що він шукає собі дівчину на сайті знайомств.

Раніше блогер оприлюднив сторінку чоловіка Анни Трінчер Олександра, який також є на Tinder, але поки ні Олександр, ні Михайло Заливако не давали офіційних коментарів з цього приводу.

Чоловік Анни Трінчер на сайті знайомств
Чоловік Анни Трінчер на сайті знайомств

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини