Актриса Дар’я Петрожицька розповіла, як наречений зробив їй пропозицію руки та серця: романтика та й годі

Відома українська актриса Дар'я Петрожицька розповіла про романтичне освідчення свого нареченого. Зірка зізналась, як минула найважливіша подія в її житті

Нещодавно стало відомо, що українська актриса Дар’я Петрожицька виходить заміж. Знаменитість повідомила чудові новини та розповіла трішки більше про свої стосунки та обранця. Актриса у новому інтерв’ю для Аліни Шаманської пригадала, як коханий зробив їй пропозицію, а також розповіла про те, як вони живуть за кордоном.

Петрожицька пригадала, що коханий освідчився їй в Італії, коли вони поїхали туди на відпочинок. Актриса зазначила, що вона довго чекала на цей крок, а найбільш важливим для неї були сакральні моменти освідченні – Дар’я зізналась, що вона хотіла бути впевнена, що у людини максимально серйозні наміри.

Дар'я Петрожицька розповіла, як її наречений зробив їй пропозицію руки та серця
Дар’я Петрожицька розповіла, як її наречений зробив їй пропозицію руки та серця

Розповіла зірка і про те, як саме освідчився їй її коханий. Як виявилось, все минуло доволі романтично, але Петрожицька навіть нічого не підозрювала – зірка побачила коханого чоловіка на одному коліні з немитою головою та не “при параді”. Втім, нічого не могло зіпсувати цей особливий момент. Актриса пригадала, що ввечері вони вирішили покататись на гондолі у Венеції і в один момент запливли до красивої вулички.

Там бойфренд знаменитості запропонував їй всістись на красивому місці, аби сфотографувати її. Поки Дар’я Петрожицька залізала на стільчик, її обранець дістав обручку та встав на одне коліно. Знаменитість визнає, що не очікувала такого, але була неймовірно рада.

Дар'я Петрожицька зі своїм коханим нареченим, який влітку зробив їй пропозицію
Дар’я Петрожицька зі своїм коханим нареченим, який влітку зробив їй пропозицію

До слова, у новому інтерв’ю знаменитість розповіла і про те, коли саме її коханий зробив їй пропозицію. Дар’я Петрожицька зазначила, що бойфренд освідчився їй ще влітку, втім вони вирішили, що краще не виносити новину на загал. Зірка розповідає, що тримати у секреті вони цього не планували, втім у такі важкі часи радіти на публіку також не хотілось.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини