Потап розповів, за яких умов готовий піти на фронт: чоловік Каменських не скоро приєднається до Козловського

Відомий український репер і продюсер Олексій Потапенко розповів, за яких умов готовий піти на фронт. Знаменитість зізнався, що не відкидає такої можливості

Олексій Потапенко, відомий український репер і продюсер, давно став популярним. Знаменитість починав кар’єру у 2000-х роках, а з часом став одним із найвідоміших артистів у всій країні. Хоча останнім часом артист потрапляє у чималу кількість скандалів, користувачі мережі продовжують стежити за ним і його особистим життям.

Потап про війну

Нещодавно артиста заскочили в одному з аеропортів Варшави. Тоді знаменитість на своїй сторінці в Інстаграмі завуальовано пояснив, що він поїхав з України не просто так – за кордоном його чекають благодійні виступи, але зовсім скоро він повернеться додому. У коментарях до нової публікації підписники знаменитості почали ставити артистові питання, а той, своєю чергою, відповідав.

Репер Олексій Потапенко висловився про війну в Україні та зізнався, чи готовий піти на фронт
Репер Олексій Потапенко висловився про війну в Україні та зізнався, чи готовий піти на фронт

Так, наприклад, підписники Потапа запропонували підписати петицію, аби його не призивали на війну. Натомість, зазначив автор коментаря, нехай Потапенко краще співає та збирає кошти для забезпечення потреб військових. Втім, відповів на цю пропозицію артист, що ніяких петицій не потрібно – якщо його призвуть, він одразу ж піде захищати Україну на фронт.

Знаменитий співак зазначив, що він передусім чоловік, в якого є відповідальність перед державою. Втім, поки його не викликають до військкомату, зізнається Потап, він робить те, що в нього виходить найкраще всього – займається професійною діяльністю та збирає кошти, аби покрити волонтерські потреби.

Олексій Потапенко чесно відповів, чи готовий стати на захист України на фронті
Олексій Потапенко чесно відповів, чи готовий стати на захист України на фронті

Крім того, знаменитість у коментарях до свого нового допису відповів на запитання підписників про те, чи підлягає він призову. За словами Олексія Потапенка, у нього немає ніяких медичних показань, які б заважали йому служити.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини