Виглядає на 20 років старшою за реальний вік: Таїсія Повалій розповіла, як пластика зіпсувала її зовнішність

Скандально відома співачка Таїсія Повалій поскаржилась на пластичного хірурга, який колись зіпсував її зовнішність. Знаменитість зізналась, що і досі не може вирішити проблему

Скандально відома співачка Таїсія Повалій у новому інтерв’ю для російських журналістів зізналась, що багато років тому їй зіпсували зовнішність препаратом для пластичної корекції. Знаменитість пригадала, що тоді не було сучасних методів “виправити” вади обличчя, а тому вона використовувала те, що було на тодішньому ринку.

Так, за спогадами Таїсії Повалій, у той рік з’явився спеціальний препарат для корекції шкіри на обличчі. Артистка зазначила, що зараз вона розуміє – речовина не має властивості розчиняється всередині, але тоді ні вона, ні лікарі про це не знали. Опальна співачка пояснила, що їй вкололи біополімерний гель, який наразі, на її думку, зрісся з м’язами.

Як сьогодні виглядає опальна Таїсія Повалій і що не так з її зовнішністю
Як сьогодні виглядає опальна Таїсія Повалій і що не так з її зовнішністю

Таїсія Повалій визнала, що саме це пластичне втручання стало причиною, чому сьогодні її зовнішність виглядає не так гармонійно, як повинна. Знаменитість пояснила, що через те, що препарат вже буквально зрісся з її обличчям, його неможливо вивести з організму. Повалій зазначила, що вона зверталась не до одного пластичного хірурга, але ніхто з них не зміг їй допомогти.

У новому інтерв’ю артистка зізналась, що ліва щока у неї дещо більша за праву – це можна побачити, якщо добре пригледітись. Втім, додала знаменитість, вона навчилась вдало приховувати цю ваду.

“Я вже пристрастилася і вирівнюю цю ваду за допомогою гриму. Доводиться трохи довше робити макіяж”, – розповіла опальна артистка.

Таїсія Повалій поскаржилась на те, що пластичний хірург зіпсував її зовнішність
Таїсія Повалій поскаржилась на те, що пластичний хірург зіпсував її зовнішність

Тепер, зізналась у коментарі для журналістів відома співачка, вона використовує мінімум препаратів для виправлення зовнішності, а також звертається лише до перевірених спеціалістів.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини