Ірина Сопонару розповіла, де вийде заміж за Ріса – в Україні чи у Великобританії: нові весільні подробиці

Відома українська актриса Ірина Сопонару розповіла, де вони з нареченим збираються відзначати весілля. Артистка розсекретила країну, в якій мине свято

Ірина Сопонару, відома українська актриса та гумористка, нещодавно повідомила, що вони з коханим почали процес підготовки до весілля. Знаменитість зазначила, що вони обирають локацію для проведення свого свята, а також готують список гостей. Втім, артистка не розповідала, в якій саме країні вони з Рісом вирішили влаштовувати захід.

У студії “Сніданок. Вихідний” Ірина Сопонару зазначила – святкувати весілля вони з нареченим будуть у травні в Україні. Річ у тім, пояснила знаменитість, що її обранець вже давно живе у Києві, а тому вони вирішили залишатись там і відзначати найголовніший день у своєму житті теж там. Крім того, причиною для такого рішення стали й деякі інші фактори.

Ірина Сопонару відповіла на запитання про те, де святкуватиме весілля
Ірина Сопонару відповіла на запитання про те, де святкуватиме весілля

Так, Ірина Сопонару зізналась, що більшість її друзів не можуть виїхати за межі України, а тому весілля вони влаштовують саме в рідній країні нареченої. Що стосується друзів Ріса з Великобританії, то вони, звісно, теж будуть запрошені на свято. Втім, поділилась Ірина Сопонару, вона не знає, чи всі з них наважаться приїхати на весілля до країни, в якій триває війна.

До слова, розповіла знаменита актриса і про те, хто буде ведучим на її весіллі. Зірка визнала, що її друзі, які займаються подібною роботою, у цьому випадку не хочуть бути тамадою. Артистка пояснила, що приятелі бажають відпочити на заході у статусі гостей. Втім, Ірина Сопонару не проти, адже й сама не хоче “експлуатувати” друзів.

Ірина Сопонару поділилась новими подробицями свого майбутнього весілля з нареченим
Ірина Сопонару поділилась новими подробицями свого майбутнього весілля з нареченим

Знаменитість у студії телешоу розповіла, що у неї вже є достатньо варіантів, хто може стати ведучим на її весіллі.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини