Тіні Кароль терміново потрібно народити вдруге: поп-діва стала заколисувати кота, тримає його, як маля

Тіна Кароль нещодавно показала у сторіз, як ніжно ставиться до своєї улюблениці, що аж готова заколисувати кішку, як дитя. Що це: натяк на бажання стати матір'ю вдруге чи просто повага до киці?

Тіна Кароль навіть у своєму зайнятому графіку знаходить час для того, щоб няньчити і заколисувати свого кота, неначе це маленьке дитя. Її відео у сторіз, де вона турбується про свого вірного чотириногого друга, розчулюють її шанувальників. Проте, це наводить на питання — чи не час вже народжувати справжню дитину?

Артистка часто висловлювала бажання стати матір’ю. Ще до повномасштабного вторгнення в музичний світ, співачка неодноразово ділилася своєю мрією про поповнення родини. Найчастіше це стосувалося бесід з ведучою Катею Осадчею, де зірка відверто говорила про свої почуття і бажання.

Тіна Кароль показала свого домашнього улюбленця

У деяких інтерв’ю Тіна не приховувала свою мрію стати мамою вдруге. Вона неодноразово говорила, що дуже хоче привести у світ донечку. І це зрозуміло — кожна жінка відчуває потребу бути матір’ю, віддати свою любов і турботу маленькому життю. Втім, у 2008-му році селебріті вже народжувала дитину, а за 5 років стала виховувати її самотужки, адже чоловік Кароль пішов у засвіти через рак.

Але наразі, син поп-діви, Веніамін, вже майже виріс і проживає далеко від неньки у Британії. Це невіддільна частина великої родинної історії, але зараз, схоже знаменитість готова рухатися далі. Артистці важливо знайти того, з ким вона буде готова ділитися радістю та турботою від виховання малечі.

Тіна Кароль із сином Веніаміном
Тіна Кароль із сином Веніаміном

Тіна Кароль щиро дбає про свого кота, але вже готова подарувати маля світу. Доки чоловіка, якому вона довірить цей важливий подарунок життя, не знайшла, вона продовжує працювати над своєю кар’єрою та насолоджуватися миттєвостями життя.

Популярне

Подібні новини