Дорофєєва не дарма заклеювала камери гостям: Дзідзьо, Ткач й інші зірки, які співали на скандальних весіллях

Сьогодні однією з резонансних подій стали так звані "мажорні весілля", де були помічені українські зірки. Хто засвітився на заходах, яке не сприйняла громадськість?

Одруження — це час святкування та радості, і, звісно ж, бажаннями молодят зробити цей день особливим та незабутнім. В Україні пройшла ціла низка розкішних мажорних весіль під час війни, які вражають розкішшю, розмахом, але викликають дискусії та засудження суспільством. На таких святах засвітилися і зіркові гості. Серед відомих українських артистів, які не відмовляють собі в задоволенні виступати на таких приватних заходах, можна відзначити Олю Полякову, Дзідзьо, Олександра Пономарьова, Юрія Ткача та співачку TAYANNA.

Цікавий факт: Надя Дорофєєва, одружуючись з Михайлом Кацуріним, взяла рішення зробити подію максимально непублічною, вдавшись до того, що гостям і персоналу заклеювали камери.

Таємне весілля, де були помічені українські зірки

Втім, не всі такі обачливі. Гучне весілля колишнього прокурора Ростислава Ільницького та експрацівниці ДБР Роксолани Москви облетіло соціальні мережі та залишило незабутні враження. Побачили там і відомих артистів для розважальної програми. Оля Полякова, яка завжди готова розворушити публіку своїми хітами та неймовірними виступами, не відмовилася від виступу на цьому весіллі. Разом із нею на заході виступили Дзідзьо, Пономарьов. На кадрах, які потрапили у мережу, можна було побачити, що захід був далеко не стриманим, чого був вартий лише торт, який у мережі оцінили у 100 тисяч гривень.

Полякова, Ткач, Дзідзьо та інші зірки, які засвітилися на скандальних весіллях

Також нещодавно в Києві відгуляв своє свято один з організаторів так званих “п’яних вечірок”, молодий блогер, Олег Захаров. Свято відбулося в одному з найдорожчих готелів України, Edem Resort Medical & Spa, а ведучим став відомий ТБ-ведучий та актор Юрій Ткач. Захід був неймовірно шикарним, з виступами артистів, безмежними розвагами та розкішшю. Співачка TAYANNA була однією з гостей свята, і її виступ робив цю ніч ще незабутнішою для всіх присутніх.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини