“Рятувала шлюб мудрістю”: Олександр Педан зізнався, що його шлюб з дружиною був на межі

Стосунки Олександра Педана з його дружиною є справжнім прикладом для багатьох прихильників чоловіка, але у нього зі своєю коханою не завжди було все так добре, як здавалося на перший погляд.

Олександр Педан не часто дає інтерв’ю, але в одному з останніх відео, яке опублікував телеканал ДІМ за його участі, чоловік розповів правду про його стосунки з дружиною. Як виявилося, за 20 років спільного життя в них було чимало ситуацій, коли стосунки могли закінчитися без можливості повернути все на свої місця. Редакція сайту Добрі новини зʼясувала, в чому була причина таких конфліктів.

За словами Олександра, його дружина дуже мудра жінка і коли справа доходила до певних непорозумінь, сварок та багато чого іншого, вона знаходила в собі сили для того, щоб не продовжувати конфліктні ситуації.

Педан одружився зі своєю коханою Інною в 2003 році і зараз вони виховують двох прекрасних дітей – донька Валерія та син Марк. Прихильники чоловіка в Мережі були спантеличені через те, що Олександр майже не показує свою кохану у соціальних мережах, але ведучий зізнався, що його дружина проти того, щоб “світитися” на публіці. Вона зовсім не публічна людина і тому не хоче, щоб її бачила така велика аудиторія, як в її чоловіка.

Олександр Педан розкрив подробиці шлюбу з коханою дружиною
Олександр Педан розкрив подробиці шлюбу з коханою дружиною

“Наш шлюб зміцнило те, що ми завжди трималися купки. Це не розвалило наш шлюб, бо стосунки на відстані – це дуже важко і я не знаю, як люди зберігають свої почуття через рік чи півтора року життя окремо один від одного. Люди живуть кожен своїм життям і через це шлюби розвалюються”, – переконаний ведучий.

Зараз у чоловіка з його дружиною Інною все добре. В умовах повномасштабного вторгнення вони стали сильнішими і почали ще більше комунікувати, щоб не дати обставинам зруйнувати міцне кохання, яке живе вже більше 20 років.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини