Скільки потрібно Козловському, аби “відкупитись” від Кондратюка? Продюсер назвав точну суму боргу

Відомий український продюсер назвав точну суму, яку йому винен його колишній підопічний Віталій Козловський. Скільки грошей повинен віддати співак, аби залишити конфлікт у минулому?

Ігор Кондратюк, відомий український продюсер, у новому інтерв’ю для журналістки Яніни Соколової розповів про конфлікт зі своїм колишнім підопічним. Знаменитість назвав суму, яку йому винен співак, а також зазначив, що не може зупинити процес стягування коштів з артиста. Кондратюк також назвав умови, за яких можливо тимчасово призупинити обов’язкове виплачування коштів співаком.

Кондратюк про конфлікт із Козловським

У розмові з відомою українською журналісткою Яніною Соколовою продюсер розповів про борг свого колишнього підопічного. За словами Ігоря Кондратюка, Віталій Козловський винен йому близько півтора мільйона гривень. Втім, свій борг знаменитість віддає дуже повільно. Продюсер пригадав, що позаминулого 2021 року на його рахунок поступило лише 28 тисяч гривень. Знаменитий продюсер іронічно зазначив, що йому треба прожити ще 53 роки, аби Віталій Козловський віддав йому все, що винен.

Ігор Кондратюк висловився про конфлікт зі своїм колишнім підопічним Віталієм Козловським
Ігор Кондратюк висловився про конфлікт зі своїм колишнім підопічним Віталієм Козловським

Крім того, відомий український продюсер висловився і про те, чи може він зупинити процес стягування коштів зі свого колишнього підопічного. За словами Ігоря Кондратюка, гроші з рахунку артиста стягує не він, а виконавча служба. Так, продюсер зазначив, що закон, згідно з яким відбувається цей момент, не дозволяє Кондратюку зупинити цього.

Ігор Кондратюк розповів, чи можливо призупинити стягування грошей з Віталія Козловського
Ігор Кондратюк розповів, чи можливо призупинити стягування грошей з Віталія Козловського

Втім, додав у коментарі для Яніни Соколової продюсер, сам Віталій Козловський або ж його адвокати мають юридичну силу, яка дозволяє тимчасово призупинити процес стягування грошей, якщо це дозволить суд. Ігор Кондратюк зазначив, що для нього залишається загадкою, чому артист не зробив цього, перш ніж почати військову службу.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини