Сумка від Birkin і рожеві шльопанці: чим наречений-британець потішив Ірину Сопонару в її день народження?

Відома українська актриса Ірина Сопонару показала, які подарунки отримала від свого нареченого з Великобританії Ріса. Знаменитість похизувалась вишуканими презентами

Ірина Сопонару, відома українська актриса, нещодавно відзначила свій день народження. Знаменитість цьогоріч зустріла 37 років. На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм зірка продемонструвала, як минув цей день і які подарунки вона тримала від свого обранця Ріса з Великобританії. Наречений потішив кохану вишуканими презентами.

Сопонару показала подарунки від нареченого

На особистій сторінці Ірина Сопонару показала подарунки, які на честь дня народження їй підготував її наречений Ріс. Перш за все чоловік вручив своїй коханій шльопанці на підборах – один із найпопулярніших трендів цього сезону. Зірка одразу вирішила їх приміряти та покрутилась біля дзеркала, аби побачити, як вони “сидять”.

Ірина Сопонару на особистій сторінці в Інстаграмі показала подарунки від свого нареченого
Ірина Сопонару на особистій сторінці в Інстаграмі показала подарунки від свого нареченого

Крім того, майбутній чоловік Ірини Сопонару подарував їй сумку від бренду Birkin. Гумористка у своєму Інстаграм-блозі показала аксесуар червоного кольору з леопардовим принтом. Варто зазначити, що Ріс не пошкодував грошей на подарунок для коханої, адже сумки від Birkin коштують чимало.

Крім того, у новому дописі на своїй Інстаграм-сторінці знаменита українська актриса та гумористка показала кадри зі свого дня народження. У відео можна було побачити короткий фрагмент, на якому Ірина Сопонару з пластиковим стаканчиком, в якому налите ігристе, перебуває у компанії своїх колег з проєкту “Квартал”.

Ірина Сопонару розповіла про те, як минув її день народження та які подарунки вона отримала
Ірина Сопонару розповіла про те, як минув її день народження та які подарунки вона отримала

Оскільки зараз знаменитість перебуває у турі з “Жіночим кварталом”, можна припустити, що і свій день народження артистка провела саме у такому оточенні. Так, Ірина Сопонару встигла провести час і зі своїм коханим Рісом, і з друзями та колегами по роботі.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини