На тлі чуток про роман з колегою Тіна Кароль оголосила, що буде підіймати народжуваність: “Виправляємо це”

Тіну Кароль запідозрили у новому романі, а співачка слідом випустила новий трек: дуже романтичну пісню з глибоким сенсом. Крім того, зірка оголосила, що буде підіймати народжуваність.

Українська співачка Тіна Кароль завжди привертала увагу своєю музикою та образом. Останнім часом, проте, її ім’я все частіше з’являється в різних романтичних чутках та плітках про особисте життя. З оголошенням про підвищення народжуваності на фоні цих чуток поп-діва виходить зі своєю новою музичною роботою.

Блогер Богдан Беспалов днями оприлюднив повідомлення, в якому стверджує, що Тіна Кароль має роман з бас-гітаристом Антоном Поповим, з яким співачка співпрацює з 2012 року. За поговорами, пару бачили разом під час їх відпочинку на одному з карпатських курортів, де вони відпочивали, розмістившись у двох будиночках в скандинавському стилі, з однією спальнею для них обох.

Тіна Кароль рідко коментує своє особисте життя, і ця новина породила багато питань і допущень серед її шанувальників. Але на тлі цих чуток Тіна вирішила внести емоційну нотку до ситуації та оголосила про важливу для себе подію. Вона опублікувала у своєму Instagram загадковий пост, де сказала:

“Хтось каже, що впала народжуваність. Виправляємо це під саундтрек кохання.”

Як виглядає потенційний обранець Тіни Кароль?

Попри те, що артистка нічого не коментує з приводу свого нового “роману”, все ж таки від камер зі своїм колегою не ховається. Вона не раз виступала з ним на сцені, а у самого Антона Попова навіть є власна фан-спільнота.

Антон Попов і Тіна Кароль

Нагадаємо, що раніше Тіні приписували роман з хореографом Дмитром Жуком, з яким у співачки вже давно тривала співпраця, а також вони неодноразово виступали разом на великих сценах.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини