“Красуня Прага”: чоловік Ольги Сумської Віталій Борисюк виїхав за кордон та похизувався прогулянкою у Чехії

Віталій Борисюк та Ольга Сумська похизувалися світлинами з чудового міста Прага. Як вдалося подружжю, зважаючи на всі фактори вибратися разом за кордон?

Чоловік відомої актриси Ольги Сумської, Віталій Борисюк, показався на фото з поїздки до Чехії, здивувавши чимало прихильників. На фоні військового конфлікту та введення воєнного стану в Україні, виїзд за кордон для чоловіків з нашим паспортом став складним завданням, але чоловік телевізійної Роксолани поділився враженнями від прогулянки по чарівному місті Прага.

Віталій Борисюк та Ольга Сумська разом виїхали до Чехії

Як Віталію Борисюку вдалося виїхати нині за кордон?

Ольга та Віталій довгі роки разом та завжди викликають захоплення своїми спільними виступами та пристрасними публічними виступами. Однак, в недавньому відео, оприлюдненому Віталієм Борисюком у соціальних мережах, глядачі могли побачити його самого, як він насолоджується мальовничими краєвидами празьких кварталів, Карлового мосту та інших історичних пам’яток Чехії.

Віталій Борисюк та Ольга Сумська разом виїхали до Чехії

Суперечливі реакції глядачів викликав той факт, що популярний чоловік здійснив поїздку до Чехії в умовах воєнного стану в Україні та обмежень на виїзд за кордон. Але слід відзначити, що подібні ситуації виникають із-за специфіки гастрольних виступів та інших суспільних подій. Віталій Борисюк виїхав з дружиною та театром і гастролює за кордоном. Звісно ж, такі події завжди викликають суперечки та обговорення у громадськості, але, схоже за все чужі землі не приваблюють акторське подружжя.

Не стали полишати Україну Ольга та Віталій навіть тоді, коли росіяни здійснили навалу на Київщину, окупувавши Бучу, Ірпінь та багато інших міст. У той час знаменитостей спіткало горе, коли мама Сумської ще у лютому 2022-го року відійшла у засвіти. Серце немолодої жінки не витримало.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини