36-річна Леся Нікітюк показала, як відсвяткувала день народження: похизувалася коштовними подарунками

Улюблениця публіки та головна зірка комедійного шоу "Хто Зверху?" Леся Нікітюк відсвяткувала свій день народження. Ведучій виповнилося 36 років.

Леся Нікітюк отримала свою популярність завдяки участі у різноманітних комедійних українських шоу і за дуже короткий час стала фавориткою мільйонів українців. Крім телевізійної карʼєри дівчина активно веде свій блог у соціальних мережах, який налічує понад 4 мільйони підписників в Інстаграм.

19 жовтня Лесі виповнилося 36 років і вона не могла не поділитися з прихильниками подробицями святкування і подарунками, які отримала на честь своїх іменин. Редакція сайту Добрі новини зʼясувала, що цікавого зірка отримала  від своїх друзів та знайомих.

Лесі Нікітюк виповнилося 36 років
Лесі Нікітюк виповнилося 36 років

Для святкувала Нікітюк обрала сміливу обтислу сукню чорного кольору, яка підкреслила переваги її фігури. Завершила ведуча свій образ пишними локонами та розкішним макіяжем. Варто зазначити, що Леся виглядає бездоганно. Зірка не стала розкривати де саме було святкування її дня народження і хто був запрошений на урочисту подію, але показала чимало букетів квітів і повітряні кульки, які прикрасили її помешкання.

“Сьогодні прокинулась здорова, щаслива, з перснем на пальці, з чоловіком та двома дітьми. Все так, як ви мені бажали”, – жартівливо прокоментувала Нікітюк.

Леся Нікітюк відсвяткувала свій день народження
Леся Нікітюк відсвяткувала свій день народження

Телеведуча повідомила, що хоче передати ці квіти та кульки до лікарні, щоб інші люди мали змогу порадіти звичайним речам у житті. Повітряні кульки Леся віддала дітям, а квіти подарувала працівникам та пацієнтам лікарні. На думку зірки, зараз дуже важливо робити будь-які хороші речі, навіть якщо вони майже нічого не коштують. Через повномасштабне вторгнення багато українців забули, що таке радість через маленькі дрібниці.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини