Новому сезону “Голосу країни” — бути: продюсер Володимир Завадюк обмовився про нових тренерів

Ажіотаж навколо закінчення "Голосу країни-13" досі не вщухає, а продюсерська команда вже замислюється над зйомками нового сезону улюбленого проєкту українців.

Зовсім нещодавно закінчився тринадцятий сезон проєкту “Голос країни”. Його переможцем став один з українських захисників Михайло Панчишин з команди Артема Пивоварова. Хлопець своїм потужним голосом показав, що українські захисники можуть бути не лише бравими в бою з противником, але й здатні підкорити собі світову музичну сцену.

Тим часом, продюсер проєкту Володимир Завадюк почав замислюватися над новим сезоном шоу. Про це чоловік обмовився в одній із соціальних мереж, поцікавившись у своїх прихильників, кого б вони хотіли побачити в тренерських кріслах нового сезону проєкту.

“Маю до вас кілька важливих запитань. Кого б ви хотіли побачити в наступному сезоні в тренерському кріслі?”, – питає Завадюк в Мережі.

Продюсер Голосу країни Володимир Завадюк розповів про новий сезон шоу
Продюсер Голосу країни Володимир Завадюк розповів про новий сезон шоу

Для відповідей чоловік залишив так зване “віконце”, куди кожен може вписати імʼя та прізвище свого улюбленого артиста. Варто зазначити, що прихильники проєкту назвали тренерський склад “Голосу країни-13” найкращим за всю історію проєкту. Надя Дорофєєва, Артем Пивоваров, Юлія Саніна та Іван Клименко справили позитивне враження не лише своєю творчістю, але й професійним підходом на музичному шоу.

Користувачі Мережі переконані, що Тіна Кароль може повернутися в крісло “Голосу країни”, але співачка прийняла рішення покинути шоу добровільно через інтриги, які розпускалися на бекстейджах шоу. Тіна заявила, що за всю роботу на “Голосі” вона побачила три різні продюсерські команди і саме третя вимагала інтриг та скандалів, повʼязаних з проєктом.  Однією з таких подій стали чутки про стосунки Кароль і Дана Балана, який також сидів у тренерському кріслі.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини