“Колишній” Тіни Кароль співак Дан Балан вперше за тривалий час вийшов на звʼязок: “Я повертаюся”

Дан Балан цілих 5 років не зʼявлявся на сцені зі своїми піснями. Чоловік вирішив взяти творчу паузу, але днями заявив, що повертається до своїх прихильників.

Улюбленець української публіки Дан Балан цілих 5 років не давав концертів та не тішив своїх прихильників новими піснями. Чоловік вирішив взяти творчу відпустку, а тепер артист анонсував своє фантастичне повернення на сцену в одній із соціальних мереж.

“Через 5 років з моменту мого останнього концерту в місті, яке підкорило моє серце, я нарешті повертаюся”, – написав Дан Балан.

Користувачі Мережі зраділи такій новині і почали запрошувати його з концертами до різних міст України та цілого світу. Дан Балан пообіцяв, що прихильники побачать повністю нову концертну програму, яка їм точно сподобається, тому тепер фанати з нетерпінням чекають анонсу його нового туру. Не забули Дану Балану пригадати його загадковий роман з українською співачкою Тіною Кароль.

Дан Балан повертається на сцену після пʼятирічної перерви
Дан Балан повертається на сцену після пʼятирічної перерви

Справа в тому, що чоловік був тренером “Голосу країни-9” та “Голосу країни-10” разом з Тіною Кароль. Тривалий час Мережею ширилися чутки про досить тісне спілкування артистів між собою, але жоден з них романтичних стосунків не підтверджував, але й не спростовував. Одного разу Тіна Кароль заявила, що у них з Даном й справді є стосунки, але зовсім інші. Такі, які зрозуміє далеко не кожен.

Нагадаємо, з початком повномасштабного вторгнення Дан Балан відреагував на російську агресію і тривалий час перебував у Києві, але потім відправився на свою Батьківщину – до Молдови. Мама артиста співачка Людмила Балан повідомила, що наприкінці лютого її син полетів до неї додому, а після цього ЗМІ повідомили, що Дан Балан знаходиться в Туреччині.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини