“Папа Римський — рептилоїд”: дочка Сніжани Єгорової ошелешила правдою про матір, яка просуває дивні ідеї

Дочка ведучої Сніжани Єгорової, яка виїхала за кордон ще до 24 лютого, вперше розкрила, як спілкується з матір'ю, з якою погляди на життя та війну в Україні не співпадають від слова зовсім.

Сімейні стосунки завжди можуть бути складними та заплутаними, особливо, коли питання політичних переконань втручаються в справи родини. Драма в сім’ї колись популярної ведучої Сніжани Єгорової та її доньки Стасі Ровінської. Родина стала відомою громадськості не тільки завдяки своїм проєктам, а й через їхні різні політичні погляди.

Стася Ровінська розповіла як ставиться до висловлювань своєї мами
Стася Ровінська розповіла як ставиться до висловлювань своєї мами

Анастасія Ровінська, яка не приховує свій конфлікт із матір’ю та поділилася своїми почуттями і думками щодо їхніх стосунків. Телеведуча розповіла, що вона не підтримує погляди матері, яка відома своєю проросійською позицією та підтримкою сумнівних лідерів, таких як Сталін та путін. Це призвело до розриву в їхніх стосунках, і молода журналістка визнала, що викреслила свою матір із свого життя.

Стася заявила, що їй відомо, що ненька знаходиться в Туреччині зі своїми молодшими дітьми. Іноді трапляється зірці навіть її Telegram-канали, де Сніжана висловлює свої думки.

“…Вона пише такі нісенітниці! Це дає мені більше розуміння про цю людину, що там трішки “ку-ку”. Тому що “Сталін — герой, Путін — герой, Папа Римський — рептилоїд’, всілякі теорії змови.”

Варто також пригадати, як перед повномасштабним вторгненням пані Єгорова нарвалася на хвилю критики після того, як у січні 2022-го року висловила слова підтримку російському президенту. Хоча й раніше, ще у 2013-му році говорила, що на її думку Україна перетворюється на бананову республіку.

Дочка Сніжани Єгорової розповіла, де зараз і чим займається мати

Ця історія є прикладом того, як сімейні зв’язки можуть бути піддаватися серйозним випробуванням через різні погляди та переконання.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини