Особистий літак та коштовні прикраси: Камалія розповіла про найдорожчий подарунок від свого чоловіка

Найбагатша співачка України Камалія розповіла про дорогі подарунки від свого чоловіка-мільярдера Мохаммада Захура. Як виявилося, чоловік буквально засипає жінку коштовностями.

Українська співачка Камалія одружилася зі своїм чоловіком Мохаммадом Захуром в далекому 2003 році. З того часу карʼєра зірки стрімко пішла вгору, а сам чоловік отримав велику популярність через шлюб з українською співачкою. Пізніше в пари народилося двоє прекрасних доньок, які стали справжніми копіями свого батька. Союз подружжя досить насичений і велику частину у їхніх стосунках займають гроші, оскільки Мохаммад – мільярдер і ніхто з пари цього не приховує.

Камалія розповіла, що чоловік робить їй досить коштовні подарунки: вироби з хутра, прикраси з діамантами та різні коштовності. Справжньою несподіванкою для зірки став особистий літак, який мільярдер представив своїй коханій дружині. Не дивлячись на такі подарунки, в особистому житті подружжя не завжди було все ідеально.

Камалія розповіла про подарунки від чоловіка-мільярдера
Камалія розповіла про подарунки від чоловіка-мільярдера

Співачка оголошувала про завершення стосунків зі своїм коханим після 20 років шлюбу, але ця історія не отримала свого закінчення. Спочатку, Камалія опублікувала пост про те, що подружжя розлучаються, але вони з Захуром продовжили відвідувати разом світські вечори, ходити на прогулянки і проводити час на відпочинку. Після таких спільних прогулянок Камалія заявила, що 20 років шлюбу дають своє і їх не можна просто взяти і викреслити з життя за один день.

Ба більше, як виявилося, Захур – досить ревнивий чоловік і заборонив дружині зніматися в кіно, де вона може за сценарієм поцілуватися з головним героєм, обійматися з кимось тощо. Саму Камалію такі стосунки влаштовували, тому вона не мала нічого проти, але чи перебувають вони в офіційному шлюбі, чи подали на розлучення – досі залишається в секреті.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини