Віталій Козловський був у секті? Головного опонента Ігоря Кондратюка “записали” туди завдяки простому відео

Ім'я Віталія Козловського знову на перших шпальтах. На це раз його запідозрили в тому, що він начебто брав участь у діяльності однієї небезпечної секти.

Співак Віталій Козловський опинився у центрі уваги, коли журналісти виявили, що його ім’я було пов’язане із сектою “АллатРа”. Звинувачення в причетності до цієї організації викликали хвилю скандалу та публічні обговорення.

Секта “АллатРа” була активною на території України з 2011 року та вела діяльність на YouTube-каналі з тим же ім’ям. Інформація про зв’язок співака з цією сектою виринула після того, як медійники виявили його інтерв’ю на ресурсі релігійного угрупування. Датувалася розмова дев’ятьма роками тому.

Віталія Козловського запідозрили у приналежності до небезпечної секти

Представники співака надали заяву, в якій відкидає будь-яку причетність Віталія Козловського до цієї організації. Дійсно важко повірити, що артист міг би стати членом секти, адже завжди показував себе вірним громадянином України та відданим своєму мистецтву, і намагався ніяким чином не пропагувати або підтримувати діяльність будь-якої релігійної організації.

Секта “АллатРа”, яка була нейтралізована силами СБУ. Під виглядом “місіонерства” її члени пропагували російську ідею створення “союзу слов’янських народів” та примушували людей увійти до секти. На думку експертів, за цим стояла московська сторона.

Козловський запропонував Кондратюку мир
Віталія Козловського запідозрили у приналежності до небезпечної секти

Слід додати, що потім ці люди, віддавши свою вірність секті, далі поширювали російські наративи, що становить серйозну загрозу для національної безпеки України.

Ця ситуація є серйозним попередженням для всіх громадян України щодо необхідності бути обачними та критично ставитися до різних релігійних організацій та груп, особливо тих, що можуть мати сховані агенди. Важливо ретельно аналізувати інформацію та довіряти лише надійним джерелам.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини