“Є певна несправедливість”: продюсер Лисиця заявив, що Кондратюк обманом виграв суд у Віталія Козловського

Відомий український продюсер Вадим Лисиця в інтерв'ю для СТБ заявив, що його колега Ігор Кондратюк обманув Віталія Козловського у суді багато років тому

Українці продовжують спостерігати за скандалом, який розгоряється між відомим українським співаком Віталієм Козловським і його колишнім продюсером Ігорем Кондратюком. Цього разу темою для обговорення стала заява Вадима Лисиці, продюсера та товариша артиста. Так, знаменитість зазначив, що багато років тому у суді Кондратюк міг обманути свого підопічного.

Кондратюк обманув Козловського у суд

Вадим Лисиця у новому інтерв’ю для “СТБ” зазначив, що він і сам продюсер, а тому знає, як вирішуються подібні ситуації. Знаменитість зауважив, що для нього те, що відбулось між Кондратюком і Козловським – абсолютно зрозуміла історія. Вадим Лисиця пояснив, що він знає, що потрібно для того, аби проблема була вирішена на користь продюсера.

Вадим Лисиця заявив, що його колега Ігор Кондратюк обманув Віталія Козловського у суді
Вадим Лисиця заявив, що його колега Ігор Кондратюк обманув Віталія Козловського у суді

Знаменитість також зазначив, що найімовірніше в Ігоря Кондратюка було набагато більше важелів у справі, які й допомогли йому виграти суд у свого колишнього підопічного. Разом із тим, додав Вадим Лисиця, на його думку, Віталій Козловський у часи, коли судився з наставником, не розумів повної юридичної картини. Лисиця додав, що він знає історію у більших деталях, ніж українці, тому йому легше про це говорити та розмірковувати. Продюсер зазначив, що знання цих фактів і наштовхує його на думку про те, що суд був несправедливим до Віталія Козловського.

“Мені здається, тут є певна несправедливість”, – висловився у коментарі для преси відомий український продюсер Вадим Лисиця.

Вадим Лисиця заявив, що Ігор Кондратюк обманув свого експідопічного Козловського у суді
Вадим Лисиця заявив, що Ігор Кондратюк обманув свого експідопічного Козловського у суді

Нагадаємо, що нещодавно між колишніми колегами Ігорем Кондратюком і Віталієм Козловським вкотре розгорівся скандал. Так, Вадим Лисиця розповів, що у часи повномасштабної війни зі співака продовжують стягувати кошти для погашення боргу його експродюсеру. Віталій Козловський підтвердив інформацію та запропонував Кондратюку мирову угоду, яку ту відкинув.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини