Друг Нікітюк Богдан Буше розповів про синдром, через який він не може говорити і самостійно ходити: “Такий”

Відомий український блогер і телеведучий Богдан Буше розповів усю правду про свій стан. Знаменитість зізнався, що з ним сталось і чому він не може самостійно ходити

Богдан Буше, відомий український телеведучий, блогер та актор, нещодавно налякав своїх шанувальників. Так, виявилось, що у знаменитості діагностували важкий стан, пов’язаний із синдромом Гієна-Барре. Раніше на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм зірка розповідав про те, що йому потрібна допомога під час ходіння. Крім того, з розмови Богдана Буше можна зробити висновок, що дається це йому непросто.

Нещодавно знаменитість пояснив, як він почувається. Богдан Буше вийшов на зв’язок із шанувальниками та поділився своїми відчуттями. Знаменитість спробував пояснити, як відчувається синдром, який йому діагностували. За словами Буше, цей стан схожий на те, як людина почувається, коли дуже сильно випиває.

Богдан Буше вийшов на зв'язок із шанувальниками та розповів про свій стан
Богдан Буше вийшов на зв’язок із шанувальниками та розповів про свій стан

Втім, додав знаменитий український актор, його стан відрізняється від сп’яніння тим, що він – повністю у тверезому розумі. Богдан Буше розуміє все, що відбувається навколо, але тіло не має можливості реагувати на сигнали мозку так швидко, як це відбувається зазвичай. Знаменитість зазначив, що наразі його стан все ще невтішний, але хвороба виліковна, тому лікарі займаються тим, аби поставити його на ноги. Знаменитість запевнив, що все буде добре.

Богдан Буше припустив, що причиною появи синдрому став постійний стрес від роботи
Богдан Буше припустив, що причиною появи синдрому став постійний стрес від роботи

Нагадаємо, що цього року відомий український блогер став другом і напарником Лесі Нікітюк. У новому сезону популярного шоу “Хто зверху?” знаменитість став ведучим чоловічої команди. Втім, у зв’язку з останніми новинами про здоров’я Богдана Буше найімовірніше він налаштований взяти павзу, аби повністю прийти в себе та потурбуватись про власне здоров’я.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини