“У мене є любов”: Нікіта Добринін розповів правду про своє особисте життя після розлучення з Дашею Квітковою

Відомий український блогер і телеведучий розповів про своє особисте життя. Знаменитість зізнався, що після розлучення з Дашею Квітковою він встиг закохатись знову

Нікіта Добринін, відомий український блогер і телеведучий, у нещодавньому коментарі для шоу “Неймовірна правда про зірок” поділився подробицями свого особистого життя. Знаменитість розповів, що він і його колишня дружина Даша Квіткова зробили останній крок у процесі розлучення. Крім того, Добринін зізнався, що наразі його серце зайняте коханням до загадкової людини.

Добринін про своє особисте життя

У новому інтерв’ю знаменитий український телеведучий розповів, що нещодавно вони з колишньою дружиною розвінчались. Як виявилось, у церкві існує така процедура, на яку можна піти, у разі якщо пара розуміє, що більше не може бути разом. Нікіта Добринін і Даша Квіткова вирішили розірвати церковний шлюб, тому звернулись до священнослужителів.

Нікіта Добринін розповів про розвінчання з колишньою дружиною та нові стосунки
Нікіта Добринін розповів про розвінчання з колишньою дружиною та нові стосунки

Знаменитість розповів, що для розірвання церковного шлюбу потрібно звернутись до священника. Після цього представник парафії дає добро та відбувається процес розвінчання. У новому інтерв’ю для СТБ Нікіта Добринін розповів, що тепер його з колишньою дружиною Дашею Квітковою пов’язує лише спільний син Лев.

Нікіта Добринін висловився про своє особисте життя та розлучення з Квітковою
Нікіта Добринін висловився про своє особисте життя та розлучення з Квітковою

Крім того, відомий український ведучий і блогер розповів і про своє особисте життя. Останнім часом у мережі активно обговорюють, що Нікіта Добринін може перебувати у стосунках із блогеркою Чарою Хорив. Сам ведучий цього не коментує, але зазначає, що у його серці живе кохання і це його дуже тішить та надихає. Добринін зазначає, що наразі перебуває у моменті закоханості, а не холостяцького життя. Знаменитість зауважив, що все ще не настільки серйозно, щоб про це офіційно оголошувати.

“Я не в таких стосунках, щоб сказати, що це серйозно… У мене є любов у серці”, – додав відомий український ведучий.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини