“Що робить косметологія”: дружина Віктора Павліка Катя Репяхова вразила, як ботокс змінив її обличчя (ФОТО)

Нещодавно відома українська блогерка Катерина Репяхова зробила собі перший у житті укол краси. Тепер знаменитість похизувалась результатами – зірка показала, як виглядає зараз

Не так давно відома українська блогерка та дружина музиканта Віктора Павліка Катерина Репяхова наважилась на серйозні зміни у зовнішності. Знаменитість розповіла підписникам, що у свої 29 років вирішила вперше зробити укол краси. Зірка поділилась, що її сильно бентежили зморшки між бровами та у кутках очей. Тепер Катерина Репяхова усунула причину своїх нервів.

Репяхова зробила ботокс

На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм знаменитість розповідала про похід до косметолога. Знаменитість зазначила, що вирішила прибрати зморшки, які природним чином утворились у зоні між її бровами та у кутках очей. Тоді зірка повідомила, що результат буде видно через декілька тижнів. Але свої фото з оновленим іміджем Катерина Репяхова показала раніше.

Дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова повідомила, як змінилась її зовнішність
Дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова повідомила, як змінилась її зовнішність

Знаменитість опублікувала світлини, на яких можна помітити колосальну різницю. Катерина Репяхова показала фото до, на якому вона сильно хмуриться. Зморшки помітні неозброєним оком. А ось на новій світлині між бровами дружини Віктора Павліка немає ні одної зморшки. За словами блогерки, морщиться вона з такою ж силою.

Дружина Павліка Катерина Репяхова вколола ботокс та позбулась від зморщок на обличчі
Дружина Павліка Катерина Репяхова вколола ботокс та позбулась від зморщок на обличчі

Нагадаємо, що раніше відома українська блогерка Катерина Репяхова вже робила пластичні операції. Так, цьогоріч знаменитість здійснила свою давню мрію – змінила форму носа. Дружина Віктора Павліка лягла під ніж пластичного хірурга, аби зменшити свій ніс. Зірка зробила ринопластику та пластичну маніпуляцію, яка націлена на те, щоб прибрати ефект другого підборіддя. Загалом зірка залишилась задоволена, але все ще не вирішила проблему з підборіддям, тому планує зробити пластику ще раз.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини