Телеведуча Лілія Ребрик розкрила стать майбутньої третьої дитини: Андрій Дикий аж пищить від щастя

Телеведуча Лілія Ребрик нарешті розкрила стать майбутньої дитини, яка буде вже третьою для жінки. Як відреагувала публіка та чоловік ведучої?

Українська телеведуча Лілія Ребрик із своїм коханим чоловіком Андрієм Диким влаштували гендер-паті. Завдяки цій вечірці пара нарешті дізналася стать свого третього малюка. Зірка телебачення оприлюднила відповідне відео на своїй сторінці в Instagram, яке розкрило, що у них народиться третя дівчинка.

На відео Лілія Ребрик та Андрій Дикий разом зі своїми маленькими донечками випускають дим зі спеціальних балонів, і цей дим вказує на стать майбутнього малюка. Згідно з відео, пара очікує на народження доньки. В описі до посту Лілія підписала, що вони дуже чекають поповнення.

Цікаво, що Андрій Дикий та молодша донька Лілії Ребрик, були впевнені, що зірка чекає саме на принцесу-дівчинку. Донька Поліна дуже бажала мати братика, але сама Лілія зазначила, що їй байдуже, хто там буде, але вона б хотіла стати мамою саме хлопця. Також зірка зазначила, що їй було б просто цікаво побути мамою хлопчика.

Подібні гендер-паті стали популярними способом для майбутніх батьків дізнатися стать своєї майбутньої дитини та відсвяткувати цю радісну подію разом із родиною та друзями.

Незабаром Лілія Ребрик та Андрій Дикий з радістю зустрінуть свою третю доньку, і шанувальники вже зараз висловлюють їм найкращі побажання та чекають на новини про народження малюка.

Нагадаємо, що Лілія Ребрик нещодавно відповіла на хейт зі сторони підписників щодо третьої вагітності та військового стану в країні. Відповідаючи на цю критику, Лілія Ребрик відзначила важливість того, щоб кожен може вибирати, коли і скільки дітей мати. Вона зазначила, що вагітність — це її особисте рішення, і нікого не обов’язково задовольняти або виправдовувати це перед громадськістю.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини