Потапа помітили в Дубай у компанії росіян: розкішно відпочиває в одному з найдорожчих ресторанів

Потап не перестає дивувати користувачів Мережі своїми новими витівками. Днями чоловіка побачили в компанії росіян на відпочинку в одному з найдорожчих ресторанів в Дубай.

Відомий український репер та продюсер Потап піддається критиці від початку повномасштабного вторгнення. Чоловіка та його дружину Настю Каменських постійно звинувачують у брехні та липовій підтримці України, поки вони розважаються на відпочинку і транслюють зовсім інші цінності під час вторгнення в Україні.

Зараз Потап і Настя покинули Україну, але пара повідимила, що вони відправились до Іспанії і незабаром планують повернутися додому. Згодом зʼявилися цікаві подробиці подорожі чоловіка за кордон. Дружина учасника відомого російського гурту “Іванушки” Дарʼя Тарасова опублікувала відео, на якому чітко видно обличчя Потапа, який спостерігає за процесом приготування страви в одному з найдорожчих ресторанів Дубай (ОАЕ). Редакція сайту Добрі новини зʼясувала подробиці інциденту.

Потап на відпочинку з росіянами
Потап на відпочинку з росіянами

Першим на це звернув увагу головний пліткар країни Богдан Беспалов. Перше відео на сторінці Дарʼї Тарасової зʼявилося в інстаграм-сторіс, але пізніше воно зникло. Майже одразу після цього дівчина опублікувала пост зі своїм чоловіком, але українського продюсера на знімках вже немає.

“А око – діамант”, – коментує Потап дійство російською мовою.

Не дивлячись на те, що Потапа на відео видно дуже добре, досі залишається невідомим, чи була з ним Настя Каменських. Зірки відмовляються коментувати своє місцезнаходження і як вийшло так, що вони опинилися разом з зірками російського шоу-бізнесу в одному ресторані. Користувачі Мережі обурені і вважають, що артистів потрібно “скасувати” в українському медіа-просторі.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини