Катерина Осадча розповіла про плани на усиновлення дитини спільно з Юрієм Горбуновим: “Там купа “але”

Катерина Осадча та Юрій Горбунов хочуть стати батьками названої дитини. Зірка ведуча розповіла про свої плани на усиновлення і коли цей процес запуститься.

Катерина Осадча зізналася, що вони з чоловіком Юрієм Горбуновим тривалий час замислювалися про усиновлення дитини. Коли жінка почала детальніше вивчати справу і що потрібно зробити для того, щоб забрати додому покинуту дитину – все виявилося дуже складно, тому цей процес неможливо назвати швидким.

Зірка каже, що люди зовсім не володіють інформацією про те, як саме проходить процедура усиновлення і вважають, що це дуже просто зробити, але все зовсім по-іншому. Також Осадча додає, що люди дивляться на саме усиновлення через рожеві окуляри, які заважають певною мірою побачити всі сторони цього рішення.

“Люди не розуміють, що означає прийомна дитина. Вони не знають, як це взяти по факту чужу дитину і як правильно її виховувати. Дуже часто у людей лише виникає бажання усиновити, але це лише вершина гори. Що там далі – майже ніхто не розуміє. Там ціла купа “але” , – розповідає Осадча.

Катерина Осадча розповіла про усиновлення дитини
Катерина Осадча розповіла про усиновлення дитини

Катерина детально вивчила весь процес і зрозуміла, що за дитину потрібно боротися. Вона до такої боротьби не готова і хоче усиновити малюка тоді, коли наша система стане простішою та лояльною до всіх, а не лише до публічних людей. Також зірка каже, що Тимур та Інна Мірошниченки, які зовсім нещодавно усиновили хлопчика – дуже сильні люди і вона б так не змогла.

“Я не думаю, що готова до боротьби з соціальними службами, як Інна та Тимур. Зараз їм досі “прилітає”, мовляв, вони публічні люди і лише тому їм вдалося усиновити дитину швидше, ніж іншим, а звичайні люди повинні ще довше чекати. Я хочу використати свою публічність для того, щоб привернути увагу до затягнутої реформи стосовно усиновлення”, – додає зірка.

Саме тому зараз вони з чоловіком не наважуються на усиновлення і не починають запускати цей довготривалий процес, але Катерина переконана, що рано чи пізно їм вдасться це зробити.

Осадча зізналася, чи планує усиновити дитину
Осадча зізналася, чи планує усиновити дитину

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини