“Як добре мовчати”: Надія Мейхер вперше за 2 місяці вийшла на звʼязок, але про Україну не сказала ні слова

З початком повномасштабного вторгнення екс-учасниця гурту "ВіаГра" Надія Мейхер майже зникла з соціальних Мереж і жодного слова не сказала на підтримку України.

Надія Мейхер рідко зʼявляється у соціальних Мережах. Зараз зірка знаходиться за кордоном і дуже рідко тішить прихильників новими фотографіями і про її особисте життя майже нічого невідомо. Однак, Надія вирішила порушити своє двохмісячне мовчання і опублікувала нове відео та фотографії на офіційній сторінці в Інстаграм.

На відео Мейхер танцює у стильному вбранні червоно-чорного кольору. Користувачі Мережі засипали її приємними словами, але знайшлися й такі, хто назвав її хоч дуже гарною, але мовчункою, якщо мова йде про повномасштабне вторгнення в Україні. Всі негативні коментарі зірка вмить видаляє.

“Гарно бути німою і мовчати, коли твою рідну країну знищують”, – пише одна з прихильниць.

Надія Мейхер повернулася до соціальних Мереж
Надія Мейхер повернулася до соціальних Мереж

Нагадаємо, раніше Надія Мейхер видалила свої пости у соціальних мережах і прихильники думали, що вона вже й зовсім не повернеться до публічності. Співачка жодним чином не коментує події в Україні і зараз знаходиться за кордоном. Складно сказати, де саме зараз перебуває екс-учасниця “ВіаГри”, оскільки в описі її профілю немає жодної згадки про її місцезнаходження, а в інформації профілю локація прихована.

Надія Мейхер повернулася до соціальних Мереж
Надія Мейхер повернулася до соціальних Мереж

Наступний пост, який опублікувала зірка – фотографії у стильному розмальованому чорно-білому піджаку, доповненому чорними класичними штанами. Загальний образ Мейхер завершила натуральним стилем у макіяжі і розпущеним волоссям. Ні фото, ні відео співачка не підписувала і не давала жодних коментарів про своє зникнення та таємниче повернення.

  • “Я вже думав, що ви не повернетесь”,
  • “Приємно бачити вас знову тут, вітаємо з поверненням!”,
  • “Як завжди неймовірна”, – пишуть фани Надії Мейхер у коментарях.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини