“Я люблю Олю”: Володимир Ярославський зізнався у коханні Мартиновській на очах в Ектора Хіменеса-Браво

Про стосунки Ольги Мартиновської та Володимира Ярославського говорять вже давно. Хоч самі кулінари свої стосунки заперечують, але Володимир зізнався у почуттях до Ольги в новому випуску "МастерШеф".

Ольга Мартиновська та Володимир Ярославський познайомилися ще тоді, коли її чоловік працював барменом в його ресторані. Жінка зізнається, що спочатку не дуже добре ставилася до кулінара, але після особистого та більш детального знайомства вона зрозуміла, що Володимир – прекрасний чоловік.

Прихильники кулінарного “подружжя” часто говорять про те, що їх повʼязує не лише робота, а й тісні особисті стосунки, про які вони не хочуть розповідати на широкий загал. Ольга каже, що у них з Володимиром суто дружні та робочі стосунки, хоч комусь може здатися зовсім інше.

Володимир Ярославський зізнався у коханні Ользі Мартиновській
Володимир Ярославський зізнався у коханні Ользі Мартиновській

У новому випуску “МастерШеф-12” з аматорами учасники змагаються один з одним у командах під керівництвом Володимира та Ольги. Це було справжнім здивуванням для конкурсантів і вони зрозуміли, що це дуже відповідальна місія – працювати з видатними українськими кулінарами. Саме після проголошення умов конкурсу Володимир зізнався Мартиновській в почуттях.

“Я дуже люблю Олю і дуже поважаю, але, будемо відвертими, сьогодні ми з Ектором будемо вислуховувати жіночі ридання”, – сказав Володимир.

Володимир Ярославський зізнався у почуттях до Мартиновської
Володимир Ярославський зізнався у почуттях до Мартиновської

Чоловік мав на увазі те, що він отримає перемогу у конкурсі над Ольгою і зовсім не мав на увазі справжні почуття до кондитерки. Не дивлячись на такий впевнений настрій – перемогу у конкурсі з Володимиром отримала саме Ольга Мартиновська. Чоловік проявив свій жорсткий характер по відношенню до учасників, через що вони дуже сильно нервували не могли зібратися докупи, але це стало для них справжнім досвідом роботи з професійним кухарем.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини