“Навіть не подзвоню”: Ілона Гвоздьова з “Танців із зірками” відверто розповіла про стосунки із Остапчуком

Українська хореографиня Ілона Гвоздьова розкрила таємниці своїх відносин із колишнім партнером по шоу "Танці з зірками" на каналі "1+1", Володимиром Остапчуком.

Українська хореографиня Ілона Гвоздьова в інтерв’ю для YouTube-каналу Слави Дьоміна поділилася враженнями та своїм ставленням до колишнього партнера з шоу “Танці з зірками” Володимира Остапчука. 9 листопада стало відомо, що Гвоздьова не підписана на сторінку Остапчука в соціальних мережах та не взаємодіє з ним поза танцювальними аспектами.

Відповідаючи на запитання ведучого щодо свого ставлення до Остапчука, Ілона Гвоздьова відзначила, що їхні стосунки не мають жодних позитивних відблисків поза танцювальними виступами.

Танцівниця також зазначила:

“Ми ні на якому рівні, окрім танцювального, не зійшлися.”

Вона також додала, що у них різні погляди на життя, шоу-бізнес та відношення до людей.

Важливим аспектом розмови було і питання щодо підтримки Остапчуком у разі будь-яких труднощів. Ілона Гвоздьова зазначила, що у будь-якому випадку навіть не подзвонить Володимиру, якщо у неї щось станеться.

На додаток, хореографиня підкреслила, що підтримує першу дружину Остапчука, з якою він розлучився під час участі обох артистів у “Танцях з зірками”. Гвоздьова висловила резервовану підтримку та визнання того факту, що вони з Остапчуком не пішли далі танцювального співробітництва через різницю у поглядах.

Ця інтерв’ю розкриває нові сторони відносин між двома артистами, які раніше привертали увагу глядачів своєю танцювальною харизмою. Залишається слідкувати за подальшими етапами їхніх кар’єр та особистих життів, оскільки істина про їхні стосунки стає більш явною завдяки відвертим висловленням самої Ілони Гвоздьової.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини