Все-таки не ліпші подруги: Катя Осадча розповіла, чим зачепила Тіну Кароль, яка образилася по-чорному

Ця історія між Катею Осадчою та Тіною Кароль залишається важливим нагадуванням для всіх, хто живе в публічному просторі, як колеги повинні бути обережними у вираженні інтересу до особистих аспектів.

Світ шоу-бізнесу завжди наповнений неочікуваними поворотами, а взаємини між зірками можуть бути складним пазлом. Катя Осадча, наприклад, розкрила деякі деталі своїх стосунків з колегою Тіною Кароль, викриваючи несподіваний епізод, який залишив нещасливий слід в їхній дружбі.

Ці зірки завжди створювали враження, що їхня дружба існує не тільки поза кадром, але і перед камерами. Коли Тіна, ще до повномасштабного вторгнення, святкувала День народження то Катя особисто вітала її та виражала теплі побажання. Але виявилося, що за цими публічними добрими відносинами ховається нюанс, який призвів до непорозуміння.

Катя Осадча і Тіна Кароль зробили трендовий манікюр жовтня
Катя Осадча розповіла, чому на неї ображається Тіна Кароль

Одного разу на зйомках проєкту “Світське життя” розмова між зірками стала неприємною, коли дружина Горбунова вирішила звернутися до особистої сфери поп-діви і поставила питання про її сина, Веніаміна. Зокрема, телеведуча зацікавилася обрізанням, запитавши, чи будуть батьки це робити дитині та привчати його до юдаїзму. Чи не був це натяк на те, що артистка має єврейське коріння? Це питання викликало несподівану реакцію від співачки.

На кадрах видно, як Тіна спочатку здивувалася і розгубилася від такого витоку розмови. Однак згодом вона дала зрозуміти, що не бажає продовжувати інтерв’ю, чемно посміхнулася та розвернулася, пішовши у своїх справах. Втім, згодом знаменитості помирилися, а Кароль пояснила, що просто захищала приватність своєї маленької дитини.

Цей несподіваний епізод розкриває, наскільки важливо оберігати особисті простори, навіть серед публічних осіб. Дружба між зірками не завжди є такою бездоганною, як здається на перший погляд, і навіть найближчі друзі можуть перейти межу, порушуючи особисту сферу.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини