Оля Цибульська зі сльозами на очах показала результати косметологічної процедури: “Плачу від щастя”

Українські зірки не соромляться розповідати про косметологічні втручання для того, щоб зберегти свою молодість. Днями Ольга Цибульська поділилася результатами власних перетворень.

Кожна жінка в будь-якому віці хоче виглядати молодо та бездоганно. Ольга Цибульська не стала винятком з правил. Зовсім нещодавно жінка навідалася до косметолога і провела кілька процедур, які допомогли їй повернути більш молодий та живий стан її шкіри. Редакція сайту Добрі новини зʼясувала, як зірка виглядає після всіх махінацій з зовнішністю.

Сама Ольга не могла стримати сліз на своєму обличчі, коли показалася перед прихильниками у сторіз. Можна помітити деякі сліди після косметологічного втручання, але вони повинні зійти через кілька днів.

“Плачу від щастя, що я помолодшала. Буду молода”, – каже Цибульська.

Ольга Цибульська показала результати косметологічного втручання
Ольга Цибульська показала результати косметологічного втручання

На обличчі зірки залишись деякі почервоніння, але щоб прихильники не перейматися за її зовнішність, Цибульська опублікувала наступне фото без набряків та почервонінь. Варто зазначити, що стан шкіри телеведучої можна прирівняти до ідеального, тому такі косметологічні втручання мають право на існування. Головне – не переборщити, щоб потім не шкодувати про зроблене.

Ольга Цибульська помітно помолодшала
Ольга Цибульська помітно помолодшала

Не лише Ольга Цибульська змінює свою зовнішність. Інші українські зірки також не проти омолодитися. Ольга Полякова, наприклад, також регулярно відвідує косметолога, який стежить за станом її шкіри і робить все можливе, щоб зірка почувала себе молодшою. Не дивлячись на користь косметології, деякі з зірок українського шоу-бізнесу впадають в крайнощі.

Катерина Репяхова у своєму молодому віці вже зробила ринопластику, підтяжку підборіддя, вколола губи, зробила ботокс всього обличчя і не планує зупинятися. Зірка впевнена, що в цьому немає нічого страшного.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини