“Це було несподівано”: Олег Винник відгуляв пишне весілля. Співака видав з головою Арсен Мірзоян (Відео)

Відомий співак Арсен Мірзоян відверто розповів про стосунки з Олегом Винником, згадавши дуже важливу подію — весілля. Розповідаємо всі подробиці у матеріалі.

Український співак Арсен Мірзоян нещодавно розповів про враження від візиту, Олега Винника, на його весілля з Тонею Матвієнко. Артист поділився враженнями в інтерв’ю “Слава+” та розповів про свої теперішні стосунки зі знаменитістю.

Головна мить життя у компанії Головного вовка країни

Арсен Мірзоян підкреслив, що Олег Винник був одним із головних гостей на його весіллі та виступив, створюючи святковий момент незабутнім для всіх присутніх. Співак наголосив, що в той час вони були друзями та мали гарні стосунки.

Арсен Мірзоян розповів про Олега Винника на своєму весіллі

Найцікавіше, що артист зауважив, що вони не заплатили Головному вовку країни за його візит та участь у святі.

Чи може Олег Винник, на думку Арсена Мірзояна, повернути свій успіх в Україні?

У своєму інтерв’ю артист також поділився своєю думкою щодо можливості відновити свою кар’єру Олега Винника в Україні. Відповідаючи на питання про перспективи селебріті, Мірзоян висловив вельми позитивний настрій щодо майбутньої кар’єри колеги.

Він впевнений, що в артиста є всі шанси відродити свою кар’єру в Україні. Арсен закликає пригадати, як взагалі починався шлях його колеги по цеху, і впевнений, що прихильники досі є у знаменитості.

Нагадаємо, що Олег Винник таємно полишив Україну у 2022-му році і тривалий час взагалі не виходив на зв’язок. Давши за 1,5 роки війни лише 1 інтерв’ю, де розповів про свою хворобу та дав всі зрозуміти, що Таюне — його дружина і вона також з ним у Німеччині. Більше Головний вовк країни не наважувався на відвертість з фанатами, але ходять чутки, що дуже скоро він повернеться в Україну.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини