Яке місце зайняла Україна на Міс Всесвіт 2023: ім’я переможниці, костюми учасниць і виступ українки

У суботу, 18 листопада, у Сальвадорі завершився конкурс краси "Міс Всесвіт". Хто цього разу серед 84 учасниць отримав бажану корону та титул?

У суботу, 18 листопада, підбивалися підсумки конкурсу краси “Міс Всесвіт” у Сальвадорі. Хто саме дістав титул та омріяну корону серед 84 визначних учасниць?

Хто став переможницею на конкурсі Міс Всесвіт 2023

Шейнніс – не тільки красуня, а ще й талановита модель та ведуча ранкового шоу на місцевому телеканалі. За її активною участю в соцмережах слідкує понад 700 тисяч шанувальників.

Переможниця конкурсу Міс Всесвіт – Шейнніс Паласіос

Її перемога стала історичною, оскільки вперше за 72 роки існування конкурсу “Міс Всесвіт” представниця Нікарагуа здобула звання королеви краси. Раніше українки потрапляли до півфіналу лише п’ять разів.

Яке місце зайняла Україна на Міс Всесвіт 2023

У цьому заході важливим елементом була також участь української красуні Ангеліни Усанової, яка вразила глядачів своєю витонченою елегантністю та вражаючим образом у фіналі. Усанова, представляючи Україну, хоч і не виборола місце в топ-20, але все ж таки продемонструвала свій розкішний образ під час грандіозного фіналу.

Який вигляд мала учасниця на конкурсі Міс Всесвіт від України

Вбрання представниці України було вражаюче – поєднання заданої космічної тематики конкурсу і українських мотивів, інспірованих фольклором. Національний колорит відзначався за допомогою українського фольклору та пісенних рядків “Ніч яка місячна”. У образі проведено паралель із одним елементом пісні – голками.

Образи Ангеліни Усачевої на конкурсі краси
Образи Ангеліни Усанової на конкурсі краси

Також слід відзначити, що українка потрапила до топ-10 в номінації Voice of Change – “Голос змін”. Аспект цього конкурсу включав оцінку відеоробіт, в яких учасниці ділилися своїми соціальними проблемами. Усанова підняла важливу тему дітей в Україні, які переживають терористичну війну, і її відео було визнано одним із найсильніших на конкурсі.

Перемога Шейнніс Паласіос та успіх Ангеліни Усанової на “Міс Всесвіт 2023” стали подіями, які вразили не лише країну-переможницю, але й весь світ, додаючи нові імена до списку видатних жінок-лідерів.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини