“Емоції можуть бути різними”: Павло Зібров чесно розповів про непорозуміння у 29-річному шлюбі з дружиною

Відомий український артист вже майже 30 років перебуває у шлюбі з коханою дружиною. У новому інтерв'ю Павло Зібров зізнався, через що у нього з обраницею трапляються розбіжності

Павло Зібров, відомий український артист, вже майже 30 років перебуває у щасливому шлюбі з обраницею Мариною. Свою дружину співак називає не просто коханою, а другом, підтримкою та надійним союзником. Кожному шанувальнику Зіброва було цікаво почути про те, в чому ж полягає секрет ідеального шлюбу.

Зібров про свій шлюб

У новому інтерв’ю для “24 Каналу” відомий український артист поділився подробицями свого подружнього життя. Знаменитість зазначив, що немає універсальної поради, як створити ідеальний шлюб. За словами Павла Зіброва, навіть у гармонійних стосунках бувають розлади. Втім, впевнений артист, важливо прислухатись одне до одного та завжди шукати компроміси.

Павло Зібров розповів про непорозуміння у шлюбі з дружиною Мариною
Павло Зібров розповів про непорозуміння у шлюбі з дружиною Мариною

Саме так і відбувається у шлюбі Павла Зіброва та його коханої Марини. Артист зізнається, що у часи повномасштабної війни їхні стосунки суттєво не змінились. Щоправда, поділився співак, вони з дружиною почали цінувати одне одного набагато більше.

Хай там як, але артист заявив, що навіть у його стосунках із дружиною трапляються непорозуміння. Так, у коментарі для журналістів знаменитість зізнався, що його обраниця – його радниця у професійному та творчому плані. Павло Зібров зазначив, що у процесі обговорення тих чи інших питань, як от, наприклад, пісні, між зірковим подружжям можуть виникати деякі суперечки.

“Щось подобається, щось – ні… це процес і, авжеж, емоції можуть бути різними, і у творчості розбіжності бувають”, – пояснив свою думку артист.

Павло Зібров розповів про непорозуміння у шлюбі з дружиною Мариною
Павло Зібров розповів про непорозуміння у шлюбі з дружиною Мариною

Втім, продовжив свою розповідь знаменитість, вони з дружиною доволі швидко знаходять вирішення будь-якого непорозуміння. За словами Павла Зіброва, їм вдається у будь-якій суперечці прийти до спільного знаменника.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини