“Ми не розуміємо один одного”: Володимир Дантес зізнався, чому Даша Кацуріна повернулася в Україну

Український шоумен Володимир Дантес поділився враженнями щодо повернення його коханої, бізнесвумен Даші Кацуріної, з її дітьми до України під час повномасштабної війни.

Український шоумен Володимир Дантес висловив свої думки щодо повернення його коханої, бізнесвумен Даші Кацуріної, з її двома дітьми від ексчоловіка Міші Кацуріна до України. Він наголосив, що розпоряджатися подібною ситуацією було складно через різницю в переживаннях та темах життя між ними.

Дантес зазначив у своєму інтерв’ю, що кожна особа несе власне життя з унікальними темами та переживаннями. Він висловив бажання утримуватися від надто суворого ставлення до тих, хто перебуває за кордоном.

За його словами, важко зберігати зв’язок, коли люди перебувають на великій відстані один від одного. Дантес наголосив на важливості розуміння та співпереживання одне одному для збереження сімейних зв’язків. Шоумен додав:

“Коли ми припиняємо розуміти одне одного, бути близькими, ми втрачаємо зв’язок”

Щодо відповідальності за дітей, Дантес розповів, що для Даші рішення повернутися було легким, а для нього важким, оскільки тепер діти опиняться в умовах війни.

Дантес висловив думку, що брати відповідальність за дітей є непростим завданням. Він поділився переконанням, що важко взяти на себе цю відповідальність, особливо коли ви відправляєте своїх дітей навчатися в іншу країну.

Дантес висловив переконання, що все, що не відбувається разом, не є повноцінним життям родини. Він посилався на слова Дмитра Монатіка, який висловив думку, що родина повинна переживати всі моменти разом, незалежно від того, чи це позитивні, чи негативні випробування. Дантес закликав приймати відповідальність і підтримувати одне одного в усіх життєвих ситуаціях.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини