“Мене це дуже дратує”: KAZKA зізналась, що не любить економити та назвала суму, яку витрачає щомісяця

Відома українська співачка Олександра Заріцька зізналась, що не любить економити гроші. Знаменитість також розповіла про суму своїх місячних витрат.

Олександра Заріцька здобула особливу популярність після початку кар’єри в гурті KAZKA. Сьогодні знаменитість є однією з найвідоміших артисток України. Шанувальники активно стежать за зіркою вітчизняної естради, а співачка, своєю чергою, радо тішить фанатів подробицями свого життя. Нещодавно Олександра Заріцька розповіла про свої щомісячні витрати.

Заріцька про свої витрати

Нещодавно відома українська співачка дала інтерв’ю для видання Люкс ФМ. Знаменитість відповіла на чимало цікавих запитань. Однією з тем для обговорення стала фінансова складова життя артистки. Зірка визнала, що, хоча й терпіти цього не може, але все-таки намагається економити. За словами Олександри Заріцької, вона розуміє, що наразі є набагато важливіші способи витратити гроші, аніж віддати кошти марно.

Солістка гурту KAZKA Заріцька зізналась, скільки витрачає на життя кожного місяця
Солістка гурту KAZKA Заріцька зізналась, скільки витрачає на життя кожного місяця

Олександра Заріцька зазначила, що її дратує той факт, що вона може витратити чимало грошей на непотрібні для себе речі. Тим часом, вважає артистка, ці ж самі кошти вона могла передати на допомогу армії або ж на благодійність. Втім, продовжила солістка популярного українського гурту, економія грошей, хоч і важлива, але складна для неї річ.

Відома українська співачка Олександра Заріцька зізналась, скільки витрачає на життя щомісяця
Відома українська співачка Олександра Заріцька зізналась, скільки витрачає на життя щомісяця

Вирішила знаменитість розповісти й про те, скільки витрачає на місяць. За словами Олександри Заріцької, у неї є потреба витрачати кошти лише на оплату проживання у заміському будинку та на їжу для родини. Одяг, косметологічні процедури та чимало інших приємних речей зірка отримує безплатно, за бартером – в обмін на рекламу. Артистка розповіла, що проживання у заміському будинку “затягує” на 40 тисяч гривень.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини