“З дуже багатим і впливовим”: блогер розсекретив таємний роман Тіни Кароль, який вона всіма силами ховала

Відома українська співачка Тіна Кароль перебувала в офіційному шлюбі лише один раз. Що відомо про особисте життя знаменитості після загибелі її чоловіка Євгена Огіра?

Особисте життя відомої української співачки завжди привертало до себе особливо багато уваги. Шанувальникам повсякчас було цікаво дізнатись про те, що відбувається в романтичній сфері артистки. Зірка, своєю чергою, ніколи не любила розповідати про те, що має стосуватись тільки її та її коханого. Втім, приховати всі деталі неможливо.

Роман Тіни Кароль із бандитом

Відомий український блогер і зірковий пліткар Богдан Беспалов розповів про таємний роман співачки у новому випуску свого YouTube-шоу. Знаменитість повідомив, що відома артистка після смерті свого чоловіка деякий час була одна, а ось потім, за часів суддівства на шоу “Голос країни” закрутила роман із впливовим бізнесменом.

Зірковий пліткар і блогер Богдан Беспалов розповів про таємний роман Тіни Кароль
Зірковий пліткар і блогер Богдан Беспалов розповів про таємний роман Тіни Кароль

Тоді серед шанувальників знаменитості ходили чутки про те, що Тіна Кароль зустрічається з олігархом. Богдан Беспалов зазначив, що на 70% вірить у ймовірність такого сценарію. За словами зіркового пліткаря, співачці потрібно було мати впливову підтримку, аби нейтралізувати своїх конкуренток на великій сцені. Втім, це не найцікавіше, зазначив Беспалов. Після чуток про роман з олігархом у житті Кароль з’явився “донецький бандит”.

Богдан Беспалов розповів про таємний роман Тіни Кароль із впливовим українським бандитом
Богдан Беспалов розповів про таємний роман Тіни Кароль із впливовим українським бандитом

Блогер зазначив, що серед його джерел ходило чимало чуток про те, що знаменита українська співачка закрутила роман із нечистим на руку бізнесменом. Втім, Богдан Беспалов не впевнений, чи існувала в житті артистки така людина, чи подібна історія стала просто продуктом уяви її шанувальників.

“Він був дуже закоханий у Тіну і вкладав у неї великі гроші. У цю історію я вірю на відсотків 50”, – підсумував Богдан Беспалов у новому випуску свого шоу.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини