Зірки в тілі: як Кароль, Каменських, Могилевська та інші селебріті виглядали до та після схуднення. Фото

Зірки - такі ж звичайні люди, як кожен з нас. Вони також можуть дати слабину та набрати зайві кілограми. Як відомі люди повертали ідеальні форми - читай далі.

Тіна Кароль

Поп-діва української естради Тіна Кароль неодноразово розповідала про те, що багато років сиділа на різноманітних дієтах. А в школі, за словами зірки,  її раціон був “як і в усіх звичайних школярів, він складався з картопельки,  котлетки, хлібчика, компотика, цукерочки, булочки”.

Тіна Кароль до та після схуднення
Тіна Кароль до та після схуднення

Та зрештою, виконавиця знайшла ідеальне харчування, яке їй підходить і допомагає бути в ідеальній формі. Мова про кетодієту, яка передбачає вживання жирів та білків. Вуглеводів же повинно бути мінімум.

Настя Каменських

Відома українська співачка Настя Каменських має схильність до набору зайвої ваги. Знаменитість правильно харчується та займається спортом, та варто їй лише ненадовго відступити від наміченого плану, як знов з’являються кілограми.

Настя Каменських до та після схуднення
Настя Каменських до та після схуднення

Маша Єфросиніна

Важко повірити, але був час, коли українська телеведуча Маша Єфросиніна теж мала апетитні пухкі форми. Тож щоб підтримувати ідеальні параметри протягом багатьох років, зірка має свої правила харчування. Знаменитість не їсть солодкого, жирного та вироби з борошна. Час від часу вона може побалувати себе корисними смаколиками типу чорного шоколаду чи жменьки сухофруктів чи горіхів. Також Єфросиніна не забуває про спорт.

Маша Єфросиніна до та після схуднення
Маша Єфросиніна до та після схуднення

Наталя Могилевська

Для участі в телешоу “Танці з зірками” Могилевська схудла на 25 кілограмів. Її секрет в тому, щоб не бути голодною. Зірка харчувалась 4-5 разів на день корисними продуктами, порціями не більше 300 г. Співачка в першій половині дня вживала вуглеводи і фрукти, а в другій – білки з овочами.

Наталя Могилевська до та після схуднення
Наталя Могилевська до та після схуднення

Ектор Хіменес-Браво

Відомий шеф-кухар колумбійського походження та суддя “МастерШеф” Ектор Хіменес-Браво в перших сезонах шоу мав форми, далекі від ідеалу.

Ектор Хіменес-Браво до та після схуднення
Ектор Хіменес-Браво до та після схуднення

Та кулінар взяв себе в руки, почав правильно харчуватися та активно займатися спортом. Такі старання дали фантастичний результат!

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини